Експерти компанії «Побут» розповіли на що звернути увагу при виборі осушувача повітря

Експерти компанії «Побут» розповіли на що звернути увагу при виборі осушувача повітря

Укрінформ

Сьогодні багато українців зіткнулися з проблемою підвищеної вологості приміщення. І один з найефективніших засобів проти цього — придбання осушувача повітря. 

Спеціалісти магазину кліматичного обладнання «Побут» розповіли, чому вигідніше придбати осушувач, та на що потрібно звернути увагу при виборі техніки. 

Не дивлячись на свою назву, цей прилад не робить повітря надто сухим, натомість він підтримує комфортний мікроклімат приміщення. 

Як вибрати осушувач повітря

За словами засновника компанії «Побут», деякі клієнти ще досі ставляться з недовірою до осушувачів:

"Люди часто сумніваються у тому чи допоможе їм осушувач повітря виправити проблему високої вологості. Часто навіть запитують: «чи зможемо ми його повернути якщо він не допоможе нам?». Ми сміливо відповідаємо «якщо правильно підберемо, то так, можете», і з 2016 року до сьогодні ще ніхто не звертався з проханням повернути — обладнання виконує свою роботу відмінно, важливо тільки правильно підібрати. Для цього ми запитуємо який тип приміщення у клієнта, температура, площа, та інші характеристики».

Детальний підбір приладу і є запорукою ефективної роботи. Перед покупкою осушувача для оселі потрібно звернути увагу на такі параметри: 

  • Продуктивність. Це найголовніший параметр, який вказує який обсяг вологи за години прилад зможе забрати з повітря. Як правило це може бути  5-25 літрів рідини за добу. Щоб підібрати осушувач, потрібно площу приміщення помножити на 0,7. 

  • Енергоспоживання. Сьогодні можна знайти осушувачі з потужністю у діапазоні від 100 Вт до 300 Вт. 

  • Рівень шуму. У середньому, прилад працює з рівнем шуму 40-50 дБ, на такій же гучності проходить спілкування більшості людей. Такий варіант може підійти для вітальні, але для спальні краще вибрати менш гучний варіант, який буде працювати з гучністю до 35 дБ. 

  • Наявність додаткових функцій. Найпоширеніші опції, які покращать досвід користування — іонізатор, індикатор заповнювання бака, знімний фільтр. Також до додаткових функцій, які полегшують експлуатацію можна віднести Wi-Fi управління, як, наприклад у моделі Maxton MX-12 Smart. 

  • Дизайн. Оскільки прилад зазвичай розміщують на видному місця, тому питання дизайну досить актуальне. Сучасні виробники розробляють зазвичай лаконічні осушувачі, з мінімалістичним дизайном та у різних кольорах, тому підібрати прилад під свій інтер'єр буде нескладно.   

Підібрати та вигідно купити осушувач повітря можна не виходячи з дому, на сайті інтернет-магазину «Побут». 

Контакти

(097) 586 81 58

(099) 389 94 49 

(032) 290 32 18 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-