17 автівок для бригад ЗСУ: Parimatch передав військовим автівки на 4 млн грн

17 автівок для бригад ЗСУ: Parimatch передав військовим автівки на 4 млн грн

Укрінформ

У рамках безперервної допомоги армії бренд Parimatch у жовтні забезпечив ЗСУ 17 автівками вартістю 4 мільйона гривень. У цілому, з перших днів повномасштабної війни компанія передала на потреби українських захисників і захисниць 136 автомобілів.    

Мікроавтобуси та повнопривідні позашляховики залишаються найзатребуванішими транспортними засобами серед армійців. Автівки потрібні як для виконання завдань на лінії фронту, так і для порятунку життів військових. 

Parimatch користується будь-якою нагодою впродовж 2022 року, щоб придбати автомобілі для української армії та максимального оперативно доправити їх на передову. У жовтні компанії вдалося забезпечити кілька підрозділів ЗСУ 17 всюдихідними та швидкісними авто на загальну суму 4 мільйона гривень.

«Мобільність, швидкість у прийнятті рішень та високий рівень самоорганізації наших військових дозволяють проводити успішні захисні та наступальні воєнні дії. Дії, які дивують і водночас надихають весь світ. Не в останню чергу вони можливі завдяки техніці, яку соціально відповідальний бізнес і волонтери передають на фронт. Ми, як і вся Україна, віримо в перемогу і щоденно працюємо для її наближення», – підсумувала CEO Parimatch Ukraine Наталія Гілевич.

Загалом, за 8 місяців повномасштабної війни бренд Parimatch спрямував 280 млн грн на допомогу Збройним силам України та партнерським гуманітарним ініціативам для підтримки людей, що постраждали від воєнних дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-