Григорій Козловський знову підтримав ЗСУ - на передову відправлено генератори та інструменти для 45-ї бригади

Григорій Козловський знову підтримав ЗСУ - на передову відправлено генератори та інструменти для 45-ї бригади

Укрінформ

Григорій Козловський, колишній президент футбольного клубу "Рух", передав техніку та обладнання для 45-ї окремої артилерійської бригади.

Про це повідомляє сайт клубу.

Григорій Козловський зазначив, що з цим підрозділом ракетних військ і артилерії Сухопутних військ ЗСУ, дислокація якого запланована на Львівщині, у клубу "Рух" склалися тісні дружні стосунки.

Григорий Козловский, экспрезидент футбольного клуба «Рух»
Григорій Козловський, експрезидент футбольного клубу "Рух"
"Наш клуб від початку війни допомагає ЗСУ - визначаємо потреби наших бійців, знаходимо, закуповуємо і швидко доставляємо. Завдяки тому, що ми добре поінформовані про ситуацію на "нулі", плюс перебуваємо в постійному контакті з військовослужбовцями, можемо швидко забезпечувати наших солдатів усім необхідним", - заявив Григорій Козловський.

Представники клубу "Рух" ніколи не приїжджають у військові частини з порожніми руками. Цього разу бійцям 45-ї бригади привезли обладнання для балансування коліс, шиномонтаж, компресори, акумулятори для зарядки, інструменти, відбивні молотки та іншу необхідну техніку.

Як розповів командир 45-ї окремої артилерійської бригади Олега Файдюка, Григорій Козловський і менеджери клубу привозять саме те, в чому існує найгостріша потреба, і бійці бригади їм за це вдячні.

«Как известно, автомобили на фронте долго не живут. Техника постоянно ломается, особенно уязвимы колеса. Ведь на передовой большое количество железа, другие «сюрпризы», на которые можно напороться. Поэтому колеса нужно часто менять, а новые не всегда можно поставить. Поэтому то, что Григорий Козловский и его соратники по клубу «Рух» помогают нам, заслуживает самой искренней благодарности. Так мы вместе приближаем нашу победу», - заявил Файдюк.

Як повідомлялося, Григорій Козловський регулярно допомагає армії, поставивши вантажівки і рації, 500 буржуйок, а також, зокрема, сім'ям загиблих на війні футбольних ультрас. У зв'язку з цим Григорій Козловський був неодноразово відзначений нагородами Збройних Сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-