Телеканал українського іномовлення FREEДОМ розширює своє мовлення у Словаччині

Телеканал українського іномовлення FREEДОМ розширює своє мовлення у Словаччині

Укрінформ

FREEДОМ, правовласником якого є державне підприємство "Мультимедійна платформа іномовлення України" (ДП "МПІУ"), уклав договір на трансляцію з UPC Slovakia. Це найбільший оператор кабельного телебачення в Словаччині, який має охоплення понад 170 тис. глядачів. 

UPC Slovakia покриває сім регіонів Словаччини, включно з п’ятьма найбільшими містами: Братислава, Кошице, Пряшів, Банська Бистриця та Жиліна.

Загалом у Словаччині FREEДОМ вже доступний глядачам таких кабельних провайдерів: GoNet s.r.o., Slovak Telekom, ANTIK Telecom, Nitranet s.r.o., GeCom, Nelson Services, s. r. O, SledovanieTV s.r. 

Телеканал FREEДОМ, який виробляє якісний альтернативний російській пропаганді контент, щодня набуває популярності серед російськомовного населення США, Європи та Азії. 

Команда ДП "МПІУ" постійно шукає нових партнерів, майданчики та інструменти для популяризації українського іномовлення та повної поразки пропаганди рф.

Більш детально ознайомитись із програмами каналу можна за посиланням: https://tvfreedom.io/https://uatv.ua/.

З повним переліком країн покриття телевізійного сигналу FREEДОМ можна ознайомитися за посиланням: https://uatv.ua/uk/vsi-eksperty/.

Слідкуйте за іншими новинами на наших платформах: 

YouTube FREEДОМ      

YouTube FREEДОМ: МНЕНИЯ

YouTube FREEДОМ: ГЛАВНЫЕ НОВОСТИ

Telegram FREEДОМ 

Telegram FREEДОМ. LIFE

Facebook FREEДОМ  

Twitter FREEДОМ  

TikTok FREEДОМ.Media

TikTok FREEДОМ.Media2

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-