TIF закінчується на високій ноті з 212 тисячами відвідувачів

Укрінформ

86-й випуск Міжнародного ярмарку в Салоніках завершився на позитивній ноті, оскільки захід відвідало 212 000 відвідувачів, що перевищило попередній рекорд 85-го видання.

Відвідувачі з приймаючої країни, Греції, та з усього світу збиралися у друге в Греції, щоб розважитися, поторгувати, ознайомитись або просто стати частиною святкової атмосфери.

Загалом Об’єднані Арабські Емірати представили 65 компаній-експонентів, включаючи приватні та державні установи.

Присутність активних ділових структур призвела до проведення понад 1000 ділових зустрічей за сприяння Асоціації промисловців Греції (SBE).

Компанії ОАЕ, які взяли участь у 86-му TIF, були представниками секторів управління інвестиціями, авіації, енергетики, продуктів харчування, оборони, космічних технологій, туризму, судноплавства, нерухомості тощо.

Павільйон Об’єднаних Арабських Еміратів через свою делегацію на чолі з Його Високоповажністю Абдуллою бін Туком Аль Марі, міністром економіки, був головним центром тяжіння як Почесна країна, і відвідувачі мали можливість побачити, що може запропонувати країна.

«Участь ОАЕ у цій виставці стала відповіддю на плани держави розвивати стратегічні відносини з дружньою Грецькою Республікою, зміцнювати зв’язки в різних життєво важливих сферах. Це була можливість вийти на нові ринки та побудувати стратегічні партнерства, розвивати торгівлю та інвестиції та працювати в інших сферах спільного інтересу. Крім того, престижний захід дав можливість побудувати стратегічні відносини та прокласти шляхи співпраці та підкреслити зусилля та стратегічні ініціативи влади в секторі цивільної авіації та економічному секторі в цілому», – сказав він.

ОАЕ готуються до майбутнього та розвитку сталої та диверсифікованої економіки та конкурентоспроможної економіки знань, а також до гарантування довгострокового процвітання країни.

Патрік Машегвана

p.mashegwana@mcgroup.com

+49-30-65000435

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-