Бренд M&M's уперше за 10 років презентував нового персонажа

Бренд M&M's уперше за 10 років презентував нового персонажа

Укрінформ

Імʼя нової учасниці легендарної команди M&M's — Фіолетова. Вона цінує свою індивідуальність і навіть випустила власну пісню «Im Just Gonna Be Me», гроші з якої підуть на підтримку інклюзивного суспільства. 

Фіолетова чудово доповнює вже давно знайомих персонажів M&M's: Жовтого, Червоного, Коричневу, Помаранчевого, Зелену та Синього. У січні 2022 року вони отримали оновлену зовнішність та риси характеру. Нова учасниця вирізняється своєю впевненістю і справжністю, а також нагадує, що важливо цінувати власну несхожість. «У ній є те, що знайомо багатьом людям, зокрема її готовність прийняти своє “я”», — додає Джейн Хван, віцепрезидент з глобальних питань Mars Wrigley.  

Логічним доповненням дебюту Фіолетової, яка прагне до самовираження та інклюзивності, стала поява музичного синглу із красномовною назвою «Im Just Gonna Be Me» («Я просто буду собою»). Для створення цієї пісні та відео до неї персонажі M&M's обʼєдналися з командою артистів: саксофоністкою, оперним співаком, майстрами танців і хореографії. 

Сингл буде доступним на основних музичних платформах потокового мовлення. За кожну трансляцію компанія Mars пожертвує $1 некомерційній організації Sing for Hope. Планується, що максимальна сума пожертви становитиме $500 000. 

Дізнатися більше про нового персонажа та музичний сингл «Im Just Gonna Be Me» можна на офіційних сторінках M&M's у соціальних мережах і на офіційному сайті бренду. 

Фото mars.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-