Контент телеканалу FREEДОМ потрапив у тренди російського та казахського YouTube

Контент телеканалу FREEДОМ потрапив у тренди російського та казахського YouTube

Укрінформ

15 млн переглядів здобув контент телеканалу FREEДОМ, присвячений темі так званої "часткової" мобілізації в росії. Це дані переглядів лише за останні три дні та лише на YouTube платформах каналу.

Найбільший попит серед цільової аудиторії, а це 65-77% переглядів з рф, мають аналітичні сюжети, експертні інтерв’ю та персональні звернення президента України Володимира Зеленського.

Найбільший резонанс серед цільової аудиторії каналу викликають офіційні звернення президента України до російських чоловіків, у яких він закликав будь-яким шляхом уникати мобілізації.

Звернення потрапили до трендів російського YouTube та здобули понад 3,5 млн переглядів завдяки оперативному перекладу іноземними мовами, які забезпечує українське іномовлення.

Інші тематичні сюжети та інтерв’ю експертів в ефірах FREEДОМ також потрапили й до трендів казахського YouTube.

Після того, як 21 вересня президент росії володимир путін оголосив про "часткову" мобілізацію росіян на війну проти України, це стало головною темою інформаційного простору рф.

Пропагандистська машина кремля направила всі інформаційні ресурси, аби підняти патріотичні настрої серед росіян, закликати на війну та продемонструвати "велике бажання" російських чоловіків іти добровільно воювати.

Як ми знаємо, в перші ж дні після оголошення росію залишили понад 260 тисяч чоловіків.

Саме тому весь минулий та поточний тиждень інформаційний порядок денний телеканалу українського іномовлення FREEДОМ направлений на те, аби боротися з фейками та дезінформацією в цих питаннях з боку російської пропаганди.

"Усі наші зусилля зараз направлені на те, щоб якомога більше росіян дізналися правду про так звану "часткову" мобілізацію та не пішли на війну в Україну. Насамперед ми показуємо спротив росіян у регіонах та всі можливі шляхи для чоловіків, як уникнути призову та не потрапити на фронт, що їх може чекати смілива та жорстока відповідь легендарної української армії. Ми уважно стежимо за всіма подіями, які зараз відбуваються в росії, та оперативно висвітлюємо їх", — коментує шеф-редактор телеканалу українського іномовлення FREEДОМ Олексій Мацука.

Окремі треки, на яких фокусуються російські державні медіа, — це інформаційна підтримка нелегальних так званих "референдумів" в окремих районах України, які були окуповані бойовиками в період з 2014 до 2022 рр., а також ядерний шантаж Вашингтона, меседжі про що розповсюджують топчиновники країни-агресора через підконтрольні їм медіа.

Нагадуємо, що телеканал українського іномовлення FREEДОМ транслюється через супутник, кабельних операторів та на різних діджитал-платформах. Через супутник FREEДОМ охоплює майже 60 країн. Через кабельних операторів канал транслюється в Азербайджані, Болгарії, Вірменії, Грузії, Ізраїлі, Канаді, США, Німеччині, Латвії, Молдові, Польщі та ін.

Більш детально ознайомитись із програмами каналу можна за посиланням: https://tvfreedom.io/.

З повним переліком країн покриття телевізійного сигналу FREEДОМможна ознайомитися за посиланням: https://uatv.ua/uk/vsi-eksperty/.

Щотижневий дайджест новин ДП "МПІУ": https://freedomweekly.substack.com/.

Слідкуйте за іншими нашими новинами також на наших платформах:

YouTube FREEДОМ

YouTube FREEДОМ:МНЕНИЯ

Telegram FREEДОМ

Telegram FREEДОМ.LIFE

Facebook FREEДОМ

Twitter FREEДОМ

TikTok FREEДОМ.Media

TikTok FREEДОМ.Media2

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-