Чи можна вважати золотий ланцюг предметом розкоші?

Чи можна вважати золотий ланцюг предметом розкоші?

Укрінформ

Золотий ланцюг — це універсальний ювелірний виріб, який вдало доповнює жіночі та чоловічі образи. Прості моделі без підвісок поєднуються практично з будь-яким дрес-кодом, навіть із суворим діловим костюмом. Золотий ланцюг https://zolotoyvek.ua/ua/cepochki/l/vid_metalla:zoloto/з кулоном більше підходить для вечірок, свят та важливих подій. В асортименті ювелірного інтернет-магазину «Золотий Вік» ви знайдете ланцюжки різної довжини та ширини, за рахунок чого кожен зможе підібрати відповідний варіант.

Різновиди золотих ланцюгів

Золоті ланцюги в наш час вважаються дуже популярними прикрасами, тому не дивно, що при їх виготовленні використовується кілька різних плетінь:

  1. Якірне. Таке плетіння дуже нагадує мініатюрну пародію на корабельні ланцюги для якорів (звідси назва). Подібні прикраси зазвичай носять жінки та діти.
  2. Бісмарк. Це дуже міцне та складне плетіння, яке солідно виглядає, підкреслює гарний смак та високий статус власника. Підходить і дівчатам, і парубкам. Різниця лише в тому, що чоловіки зазвичай вибирають більш масивні та важкі ланцюжки, а жінки – витончені та тонкі.
  3. Кардинал. Ще складніше плетіння. Візуально може здатися легким та повітряним, проте насправді воно винятково міцне та надійне. Важить такий золотий ланцюг порівняно небагато, тому й вартість у нього нижча, ніж у інших різновидів. Носити його можуть і хлопці та дівчата.
  4. Ролло. Нагадує якірне плетіння, але ланки тут мають не овальну, а рівну круглу форму. Оптимально підходить для використання з кулонами та іншими підвісками. Виглядає досить універсально, тому підходить чоловікам, жінкам та дітям. Відрізняється гарною міцністю.

Як правильно носити золотий ланцюг?

Золотий ланцюг повинен виглядати гармонійно та елегантно, підкреслювати гарний смак та унікальний стиль свого власника. Вибираючи в ювелірному магазині ланцюжок, відразу подумайте про те, як він поєднуватиметься з вашим одягом та іншими прикрасами, такими як браслети, каблучки і ​​т.д. Пам'ятайте, що мінімалізм – це ознака гарного смаку. Не варто перевантажувати свій образ великою кількістю різнокольорових прикрас із різних металів. Нехай ланцюжок у вас тільки один, але при цьому він вдало підкреслюватиме шию або декольте. У повсякденному житті рекомендується використовувати трохи більше трьох різних прикрас. Велика кількість коштовностей добре виглядатиме хіба що на пишній вечірці або іншій рідкісній події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-