FREEДОМ розширив мовлення у Німеччині та Італії

FREEДОМ розширив мовлення у Німеччині та Італії

Укрінформ

Абоненти німецького Deutsche Telekom та італійського Tivùsat отримали можливість дивитися телеканал українського іномовлення FREEДОМ.  

Німеччина входить до п’ятірки європейських країн за кількістю переглядів FREEДOM. У країні проживає близько 4 млн російськомовних громадян.  

В Італії українське іномовлення відтепер доступне на території всієї країни для користувачів Tivùsat — це спільне підприємство найбільших медіакомпаній: RAI, Mediaset та Telecom Italia Media. 

Щотижня державне підприємство "Мультимедійна платформа іномовлення України" просуває інтереси України та правдиву інформацію про війну та життя українського суспільства серед тих аудиторій, які звикли отримувати повідомлення від заангажованих російськомовних медіа. Уряди країн-союзниць вимикають по всій Європі російські пропагандистські медіа через розпалювання ворожнечі та розповсюдження дезінформації. Замість них країни ЄС включають телеканал FREEДОМ як надійне джерело інформації для місцевих російськомовних громад, частина з яких виявилась ураженою роспропагандою. 

Українське іномовлення — потужна зброя проти російської агресії. Доведено зростальним попитом на контент каналу FREEДОМ!  

З повним переліком країн покриття телевізійного сигналу FREEДОМ можна ознайомитися за посиланням: https://uatv.ua/uk/vsi-eksperty/.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-