ТОП-5 міст за переглядами FREEДОМ

ТОП-5 міст за переглядами FREEДОМ

Укрінформ
За шість місяців сумарна кількість переглядів контенту російськомовного інформаційного марафону FREEДОМ досягла 3,5 млрд переглядів у соціальних мережах.

ТОП-5 міст за переглядами: Москва, Санкт-Петербург, Київ, Сочі та Краснодар. Окрім рф, відео FREEДОМ періодично потрапляють в тренди Казахстану.

Трансляція російськомовного марафону на YouTube займає основну частку переглядів. Загалом за пів року на цій платформі контент телеканалу переглянули майже 182 млн разів, а кількість підписників каналу зросла на 400 тисяч.

Супутникове мовлення каналу доступне глядачам усієї Європи, а також західної частини Росії. Потенційна телевізійна аудиторія телеканалу складає більше 75 млн домогосподарств. Приблизна частка росіян – більше 55%.

Ще понад 185 млн переглядів на існуючих діджитал-платформах марафону (YouTube, Facebook) отримав контент ДП «МПІУ» англійською та арабською мовами.

Нагадаємо, з метою заблокування поширення правдивої інформації про війну в Україні для російськомовної аудиторії, мовлення телеканалу FREEДОМ і каналу «Дом» у рф було заборонено державними органами майже відразу після початку війни: FREEДОМ (сайт uatv.ua) 1 березня заблокувала генпрокуратура рф, а мовлення каналу «Дом» (сайт kanaldom.tv) було обмежено відразу 6 санкційними рішеннями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-