Кожен другий українець має домашнього улюбленця

Кожен другий українець має домашнього улюбленця

PR
Укрінформ

Зазвичай вподобання наших громадян на боці котів та собак, за ними в черзі папуги, гризуни та рибки. Також в Україні є і любителі рептилій.

Розуміючи нагальні потреби власників тварин, компанія Wellamart значно розширила асортимент товарів для хатніх тваринок.

“Більше ніж у половини всіх наших клієнтів є домашні тварини” - коментує ситуацію начальник відділу e-commerce, компанії Wellamart, Іван Братусь. “Тож потреба в розширенні асортименту даного сегменту була для нас досить природною. До того ж ми бачимо як потерпає логістика у зв'язку з війною, не всі господарі можуть придбати елементарні корми для своїх “хвостиків”.

Зараз наш магазин пропонує дуже широку лінійку не тільки кормів для тварин, навіть екзотичних, а й вітамінів. Ми подбали й про гігієну та догляд, де кількість товарного асортименту налічує понад 200 позицій. Також на сайті www.wellamart.ua покупець знайде переноски, одяг, посуд, іграшки, товари для прогулянок, наповнювачі для туалетів та багато іншого. Додам, що ми працюємо з перевіреними та якісними брендами, лідерами у своїй галузі. Наша цінова політика - це політика доступності при високій якості. Швидке оброблення замовлень та відправка товару клієнтам - це також переваги нашого магазину. Наразі понад 900 найменувань розміщено на сайті www.wellamart.ua

Тож ласкаво просимо та приємних покупок!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-