Квартирний переїзд дешево та надійно – нова можливість для мешканців Києва

Квартирний переїзд дешево та надійно – нова можливість для мешканців Києва

Укрінформ

Відома компанія «Сантранс» не перший рік пропонує мешканцям української столиці та Київської області економічні вантажоперевезення. Проте сьогодні особливу популярність набули її послуги з переїзду квартири чи офісу.

Якщо раніше зміна будинку або офісного приміщення для уродженців Києва була пов'язана з труднощами та неприємними клопотами, то тепер організація квартирного переїзду стала для них суцільним задоволенням. Посудіть самі! Ви отримуєте у власне розпорядження спеціально обладнаний автомобіль, а також бригаду відповідальних та досвідчених вантажників. При цьому організація бере на себе:

  • упаковку крихких предметів та посуду;
  • розбирання меблів;
  • правильне навантаження автомобіля;
  • розвантаження, розставляння меблів та розпакування речей на новому місці.

Вам залишається лише спостерігати за процесом роботи кваліфікованих виконавців. Робити практично нічого не треба! Найскладніші завдання за вас вже вирішили професіонали «Сантранс».

Скільки коштують послуги з переїзду квартири чи офісу?

Компанія проводить лояльну цінову політику як для корпоративних, так і приватних клієнтів. Тому охочі здійснити квартирний переїзд дешево можуть полегшено зітхнути. Не треба платити захмарних сум.

Клієнти мають можливість побачити вартість кожної послуги у складеному кошторисі. Персональний менеджер відповість на всі запитання. Крім того, збирання, розбирання, перестановка меблів, а також упаковка предметів, що перевозяться – це роботи, що входять у додатковий пакет. Замовник може відмовитись від будь-якої з них, тим самим заощадивши свої кошти.

Добросовісні співробітники фірми із задоволенням утилізують непотрібні вам меблі, перевезуть громіздкі речі, наприклад, музичні інструменти, на кшталт піаніно або рояля, а також виконають складські роботи будь-якої складності.

Вартість переїзду також розраховується індивідуально. Якщо вам нема куди перевезти речі – не біда! Будь-який бажаючий може скористатися спеціальним складом для зберігання меблів та інших масивних предметів.

Як зробити замовлення домашнього переїзду?

Сьогодні співробітникам «Сантрансу» під силу будь-який переїзд у Києві. Щоб замовити перевезення, потрібно виконати кілька простих дій:

  • зайти на офіційний сайт компанії;
  • заповнити та надіслати заявку встановленої форми;
  • дочекатись дзвінка менеджера для уточнення деталей.

Потім слідкують етапи розрахунку ціни та складання договору, після чого фірма приступить до виконання своїх зобов'язань.

Дачний переїзд організується так само, як і перевезення квартири. Усі обов'язки візьмуть на себе досвідчені водії, вантажники та інші спеціалісти з транспортування. Сьогодні кількість задоволених клієнтів "Сантранс" неухильно зростає. Хочеться сподіватися, що так буде й надалі!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-