Харківський національний університет внутрішніх справ оголошує набір курсантів

Харківський національний університет внутрішніх справ оголошує набір курсантів

Укрінформ

Харківський національний університет внутрішніх справ оголошує відбір кандидатів на навчання. Про це повідомляє прес-служба університету. Прийом на навчання до Харківського поліцейського вишу здійснюється на конкурсній основі за результатами внутрішніх вступних іспитів, згідно з Правилами прийому. "Харківський національний університет внутрішніх справ, попри складний воєнний час, проводить набір на навчання.

Наш заклад вищої освіти належить до системи Міністерства внутрішніх справ - однією з основ національної безпеки нашої країни. Сьогодні надзвичайно важливо готувати фахівців за всіма найсучаснішими світовими стандартами, забезпечити підготовку спеціалістів найвищого рівня, справжніх патріотів, які поповнять лави правоохоронців і гідно стоятимуть на сторожі прав і свобод громадян. Навчання майбутніх поліцейських до покращення безпекової ситуації у місті Харків проходитиме в інших регіонах, де вони й складатимуть вступні іспити. Це - Кам’янець-Подільський Хмельницької області, Вінниця та Кременчук Полтавської області. Для зручності в кожному з цих міст можна буде складати іспити, не залежно від факультету, - зазначив проректор університету Михайло Бурдін.

Для вступу на навчання за державним замовленням до Харківського національного університету внутрішніх справ необхідно обов’язково зареєструватися на порталі для кандидатів на навчання у закладах вищої ​ освіти Міністерства внутрішніх справ України зі специфічними умовами навчання https://osvita.np.gov.ua/.

Після реєстрації на порталі абітурієнтам, які не мають можливості оформити особову справу за місцем реєстрації, або тимчасової реєстрації, не мають можливості пройти ВЛК за місцем реєстрації, або тимчасової реєстрації, необхідно надіслати на адресу електронної пошти обраного факультету сканкопії наступних документів:

– паспорт ;
– ідентифікаційний код ;
– документ про освіту;
– автобіографію;
– анкету кандидата на навчання ;
– бланк згоди на спеціальну перевірку;
– бланк згоди на обробку персональних даних;
– фото на документи.

Факультет № 1 (досудового слідства) м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області: f1@univd.edu.ua; тел.: 066-593-99-51.

Факультет № 2 (кримінальної поліці) м. Вінниця: f2@univd.edu.ua; тел.:066-102-64-24

Факультет № 3 (превентивної діяльності) м. Кременчук Полтавської області: f3@univd.edu.ua; тел.: 098-278-21-39

Факультет № 4 (кіберполіції) м. Кременчук Полтавської області: f4@univd.edu.ua; тел.: 093-742-28-34

Сумська філія м.Суми: sf@univd.edu.ua; тел.: 066-367-79-30

Із загальних питань звертатися за телефонами: (097) 680-13-53, (067) 391-11-85.

Після надсилання необхідно отримати за телефоном підтвердження надходження документів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-