Начальник Вінницької ОВА привітав прикордонників з професійним святом

Начальник Вінницької ОВА привітав прикордонників з професійним святом

Укрінформ

Начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов привітав з професійним святом прикордонників, які охороняють рубежі нашої Вітчизни.

Про це повідомляє Вінницька ОВА, передає Укрінформ.

Зазначається, що сьогодні, 30 квітня, українські прикордонники відзначають своє професійне свято. Після повномасштабного вторгнення росії 24 лютого, саме вони першими зустріли окупантів на наших кордонах. Сьогодні 66-й день війни. Рубежі країни під цілодобовим надійним захистом.  У день професійного свята прикордонників Начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов  відвідав одну із ділянок, де Вінниччина межує із невизнаною Придністровською Молдавською Республікою.

Очільник ОВА особисто привітав тих, хто під час жорстокої війни надійно захищає цей відповідальний рубіж, подякував за сумлінне виконання службового обов’язку та вручив  прикордонникам Почесні грамоти обласної військової адміністрації  і грошові винагороди.

«Незламного бойового духу вам, наші прикордонники! Міцного здоров’я! Дякую за службу, яку ви несете з честю та гідністю. Щиро вітаю! Пишаюсь!» - зазначив Сергій Борзов.

Цього ж дня Сергій Борзов у м. Могилів-Подільський взяв участь у покладанні квітів до Меморіалу слави загиблим прикордонникам та в урочистостях з нагоди  Дня прикордонника України, - повідомляє Вінницька ОВА. Під час урочистого заходу всі його учасники вшанували хвилиною мовчання пам'ять про загиблих.

Начальник Могилів-Подільського прикордонного загону полковник Сергій Соколовський, який відкрив урочистості, зазначив  що сьогодні професійне свято прикордонники відзначають у складний для нашої  держави час. Проте, не  дивлячись ні  на які труднощі, прикордонники сумлінно і вірно виконували і продовжують виконувати  свій обов`язок задля відстоювання національних інтересів  на державному кордоні, для забезпечення в Україні законного порядку. Усі військовослужбовці вмотивовані, розуміють своє призначення  та готові до виконання завдань будь-якої складності.

Сергій Соколовський звернувся із словами вдячності до військовослужбовців загону, які знаходиться в строю та охороняють державний кордон  як  із Республікою Молдова, так і на півночі, зокрема, у Сумській та Чернігівській областях, зауваживши : «Щиро дякую кожному прикордоннику, вашим родинам за те, що ви залишаєтеся вірними своїй присязі. Бажаю  нам мирного неба, Перемоги, яка настане в найкоротші терміни, міцного здоровя, наснаги, благополуччя»!

Під час урочистостей традиційно зачитали  вітання для Могилів – Подільського підрозділу прикордонних військ від  командування Державної прикордонної служби України, вручили посвідчення про присвоєння чергових військових звань та подяки від керівництва підрозділу.

У вітальному слові до особового складу Могилів-Подільського прикордонного загону імені Героя України старшого лейтенанта В’ячеслава Семенова начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов зазначив: «Дякую кожному з вас за мужність і героїзм. Так вже є, що прикордонник – першим зустрічає ворога, тож бажаю усім вашим сім’ям миру, а вам - незламності духу і віри в Перемогу»!

Долучились до вітань прикордонникам у день професійного свята  голова обласної Ради Вячеслав Соколовий і народний депутат України Геннадій Вацак, які висловили вдячність вінницьким прикордонникам та готовність усіляко й постійно їм допомагати.

На завершення урочистого заходу, «Батальйон добрих справ» із Вінниці  представив для прикордонників культурно – мистецьку програму. Дмитро Голубєв, Олександр Теренчук  та інші відомі шоу-ведучі  додали трохи веселих і бадьорих нот до святкування. 

З  24 лютого триває масштабне російське вторгнення в Україну. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл. Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово зайнятих територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-