Сергій Борзов вручив рятувальникам Вінниччини пожежні автомобілі та новітнє спорядження

Сергій Борзов вручив рятувальникам Вінниччини пожежні автомобілі та новітнє спорядження

Укрінформ

Начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов вручив підрозділам ДСНС пожежні автомобілі та новітнє спорядження.

Про це повідомляє Вінницька ОВА, передає Укрінформ.

Начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, який відвідав 30 квітня м. Могилів-Подільський, взяв участь у передачі для потреб підрозділів ДСНС пожежних автомобілів та професійного спорядження. Йдеться про 12 одиниць техніки та спецобладнання для пожежних команд.

«Державна служба України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області не кожен день отримує таку могутню підтримку. 12 пожежних автомобілів будуть розподілені для підрозділів по всій території області. Дуже вчасно до нас надійшла гуманітарна допомога у вигляді пожежних костюмів і рукавиць високої якості. Згодяться і мотопомпи, які отримає кожний  підрозділ рятувальників, адже вони є незамінними під час паводків і підтоплень у південних районах Вінниччини. В ідеалі – кожна пожежна машина має бути оснащена мотопомпою», - зазначив  Сергій Борзов.      

Вже сьогодні автомобілі і спецобладнання отримають Вінницька, Калинівська, Мурованокуриловецька, Чернівецька, Ямпільська та Шаргородська громади.

Два авто для рятувальників придбав народний депутат України Геннадій Вацак.

«У Вінницьких надзвичайників свій фронт, тож хочу побажати їм найшвидшої перемоги і мирного неба!» - підсумував Сергій Борзов.

Начальник ОВА щиро подякував рятувальникам, які цілодобово несуть службу в умовах повномасштабного вторгнення військ рф – вони рятують  людей, розміновують території, розчищають завали.

Фото: Вінницька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-