Сергій Борзов: Медична система Вінниччини працює повноцінно

Сергій Борзов: Медична система Вінниччини працює повноцінно

Укрінформ

Медична система Вінниччини працює повноцінно попри значне навантаження через прийом поранених і переселенців.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов, передає Укрінформ.

«Медична система Вінниччини працює повноцінно. Попри значне навантаження.

Вінницьке область продовжує приймати поранених, а ще понад 120 тисяч переселенців залишились жити тут. Усім потрібна медична допомога. Вчасна і професійна», - написав Борзов.

Посадовець зазначив, що разом із міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком вони  обговорили готовність медичного персоналу у лікарнях області - від центрів первинної медико-санітарної допомоги до закладів спеціалізованої допомоги.

Окремо визначились і щодо матеріально-технічного забезпечення медичних закладів: обладнання, устаткування та медикаменти.

«У цьому напрямку працюємо із Міністерством охорони здоровʼя України - централізовані закупівлі, і з міжнародними партнерами - гуманітарна допомога», - наголосив керівник регіону.

Він також повідомив, що обласна влада у співпраці з Урядом відпрацювали і вже запускають процес відправки важкопоранених у найкращі закордонні клініки.

Посадовець розповів, що у під час перебування на Вінниччині очільник МОЗу безпосередньо почув думки лікарів і пацієнтів. Разом вони відвідали разом і пересвідчились щодо поставки ліків.

Фото: Вінницька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-