Допомога від МакДональдз склала понад 5 млн дол та 88 тонн продукції

Допомога від МакДональдз склала понад 5 млн дол та 88 тонн продукції

Укрінформ

З першого дня війни компанія МакДональдз в Україні допомагає як команді, так і країні загалом. У важкі часи бізнес має бути поряд зі своїми людьми, поряд з громадами та стояти пліч-о-пліч там, де це зараз найбільш необхідно. Пріоритетом компанії у перші дні війни стала безпека команди - зусилля були спрямовані на допомогу тим працівникам, які вимушені були залишити свої домівки. Далі МакДональдз організував передачу продукції з ресторанів та проводить велику роботу із залучення партнерської допомоги. Команда - усі, хто зараз у безпеці - постійно задіяні в волонтерські проекти. 

На сьогоднішній день компанія виділила 5 млн доларів на матеріальну допомогу і створила фонд допомоги працівникам, які отримали поранення внаслідок обстрілів. Працівники отримують виплату на лікування. 

Крім того, для надання допомоги як працівникам, так і решті громадян України підключені майже всі представництва компанії у країнах Європи. Особливо активно надають допомогу біженцям офіси в Польщі, Словаччині та Чехії. Ця допомога включає як гуманітарні питання, так і влаштування на роботу у закладах МакДональдз.  

З ресторанів, до яких був безпечний доступ, були передані на гуманітарні потреби всі готові до вживання продукти, стакани, виделки і серветки. Разом із партнерами віддали ще 4 фури хлібобулочних виробів. Загалом було віддано більше 88 тонн продукції і компанія продовжує роботу в цьому напрямку. 

Особливу і визначну роль під час війни відіграє благодійна організація - Фундація Дім Рональда МакДональда. З перших днів Фундація почала підтримувати дитячі лікарні, надаючи їм фінансову та гуманітарну підтримку. Шести дитячим обласним лікарням передали допомогу на медикаменти і продукти для дітей на суму 410 тис грн. 500 літрів води доставлено для Київської дитячої обласної лікарні Охматдит і ще 900 літрів - до Тернополя. П’ять Сімейних кімнат в найбільших обласних дитячих лікарнях країни, якими опікується Фундація, відкриті для хворих діток і для лікарів, щоб вони могли перепочити.

Окрім того, на сьогодні Фундацією:

  • Передано 500 тисяч грн у фонд “Повернись живим” на придбання медикаментів і засобів невідкладної допомоги.

  • Через партнерів закуплені в Ізраїлі 600 спеціальних аптечок на суму 1 млн грн з усім необхідним для невідкладної допомоги.

  • Передано 100 тис грн через Клуб Добродіїв на їжу, ліки та гігієнічний засоби для дітей.

  • Доставлено їжу, воду та предмети першої необхідності для лікарень на суму більш 100 тис грн

  • Закуплено і передано 340 упаковок дитячого харчування та 130 спальних мішків для мешканців Харкова, які знаходяться у бомбосховищах.

Закуплено дитяче харчування на суму 250 тис грн та передано до Червоного хреста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-