Компанія Hum3D виходить на ринок 3D меблів

Компанія Hum3D виходить на ринок 3D меблів

Укрінформ

Компанія Hum3D, відома серед фахівців у галузі комп'ютерної графіки, як найбільша бібліотека 3D автомобілів, виходить на ринок меблів. За попередніми оцінками, бібліотека повністю покриватиме модельний ряд усіх відомих брендів, а також культових предметів інтер'єру, наприклад, таких як меблі від Bauhaus, Zaha Hadid та Ле Корбюзьє.

Вже сьогодні в колекції магазину налічується понад дві тисячі різноманітних стільців, столів та диванів. Як зазначають фахівці компанії, всі моделі перед публікацією пройшли технічну перевірку та повністю відповідають сучасним стандартам якості. 3Д моделі меблів можуть бути імпортовані в більш ніж 23 програмних продуктів, серед яких найбільш популярні 3ds max, Maya, Blender3D та Sketchup.

"Ми прагнемо дати своїм клієнтам повний спектр послуг, щоб в одному місці вони могли знайти все, що необхідно для вирішення їхніх поточних завдань, будь то 3D модель автомобіля, меблів або персонаж для 3D друку", - йдеться в прес-релізі компанії.

Що відомо про компанію: Hum3D на ринку 3D моделей із 2005 року. На сайті компанії продаються моделі лише власного виробництва, без залучення сторонніх компаній – це дозволяє підтримувати необхідний рівень якості та не піднімати ціни до маркетплейсів. У команді понад 50 художників. Серед клієнтів Hum3D топ-компанії з Global 500, що працюють у галузі машинобудування, штучного інтелекту, а також безліч невеликих студій, які створюють анімаційні ролики, презентації, лазерні шоу та ілюстрації для журналів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-