Від чого залежить розмір кредиту під заставу нерухомості у Києві? Огляд основних критеріїв для кредитора

Від чого залежить розмір кредиту під заставу нерухомості у Києві? Огляд основних критеріїв для кредитора

PR
Укрінформ

Багато жителів столиці часто цікавляться, на яку суму можна оформити позику під заставу нерухомості. Це залежить від цілого ряду факторів, у тому числі, і від самого кредитора, що надає таку фінансову послугу.

Як розрахувати суму позики під заставу нерухомості?

Серед іншого, кредити під заставу нерухомості в Києві популярні через можливість отримати велику суму. Але від чого залежить кредитний ліміт і чим керуються компанії, що видають позики під заставу? При підрахунку можливої ​​суми кредитором беруться до уваги такі критерії:

  • стан нерухомості - безумовно, за нову квартиру або будинок можна отримати максимальну суму. Житлова нерухомість у сучасних новобудовах або приватні будинки в комплексах з розвиненою інфраструктурою апріорі не можуть коштувати дешево. Відповідно, заклавши їх для оформлення кредиту, можна розраховувати щонайменше на кілька мільйонів гривень;
  • розташування заставного об'єкта – чим ближче до центру район, де знаходиться нерухомість, тим більшою буде сума позики. Адже кожен кредитор в оцінці нерухомості відштовхується і від того, наскільки ліквідна нерухомість. За цим критерієм поза всякою конкуренцією об'єкти у престижних районах столиці;
  • ліміт кредитора – найчастіше вирішальну роль при розрахунку можливої ​​суми позики грає межа, встановлена ​​фінансовою компанією. Деякі банки видають не більше 2–3 млн грн, причому у цю суму вони можуть оцінювати навіть сучасні дворівневі квартири у самому центрі Києва. Тому особливо важливо заздалегідь уточнювати про відсоткове співвідношення суми позики та ринкової вартості об'єкта забезпечення. Якщо кредитор видає трохи більше ніж 60 % ціни на будинок чи квартиру, про вигідну угоду можна забути.

На підсумкову суму впливає необхідність здійснення додаткових платежів, що виникають безпосередньо при оформленні кредиту. Так клієнти деяких банків зобов'язані додатково виплатити суму, еквівалентну мінімум 1% від суми кредиту за послуги кредитора. Ця вимога – зайвий привід задуматися, а чи варто оформляти позику у цих банках.

Де взяти вигідний кредит під заставу нерухомості?

Відповісти на це цікаве питання досить просто, якщо порівняти реальні умови оформлення позики в банках України та в компанії UniGroup. На відміну від інших кредиторів, у яких отримати позику на бажану суму іноді просто нереально, UniGroup видає кредити під заставу всім киянам, навіть клієнтам із зіпсованою кредитною історією.

Кредити під заставу нерухомості від компанії UniGroup – це:

  • вигідно: річна відсоткова ставка від 18%;
  • швидко: на розгляд заявки потрібно трохи більше ніж 15 хвилин;
  • чесно: комісії та інші приховані платежі повністю відсутні;
  • безпечно: кожна угода забезпечена високими європейськими стандартами;
  • зручно: для оформлення необхідний мінімум документів, а довідка про доходи – не потрібна.

Компанія UniGroup – один з небагатьох кредиторів, готових видати клієнту до 80 % від ринкової вартості заставного майна. При цьому оцінка об'єкта експертами компанії проводиться абсолютно безкоштовно.

Кредити під заставу нерухомості у компанії UniGroup дозволяють і надалі користуватися об'єктом забезпечення. Власник зможе проживати у нерухомості або здавати її в оренду для отримання пасивного доходу чи погашення кредиту.

Фото: UniGroup 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-