Як вибрати жіночий піджак з урахуванням типу фігури?

Як вибрати жіночий піджак з урахуванням типу фігури?

Укрінформ

Раніше піджак жіночий вважався елементом виключно суворого ділового стилю. Представниці прекрасної статі носили його з класичними брюками, спідницями та сорочками білого кольору. Але згодом цей предмет гардеробу перейшов із категорії ділових речей до категорії універсального одягу, що поєднується з великою кількістю різновидів вбрання.

Тепер дівчата мають більше можливостей для створення стильних образів із піджаком. Потрібно тільки вибрати правильний фасон серед багатьох варіантів, наявних у продажу. Під час пошуків піджака варто враховувати не тільки зовнішній вигляд речі, а ще особливості фігури. Розкажемо, як правильно підібрати верх за цим критерієм.

«Трикутник кутом вгору»

Особливістю цього типу фігури є широкі стегна. Щоби вигідно подати такі параметри, варто звернути увагу на кілька різновидів піджаків:

  • клиноподібні жакети;
  • довгі моделі (довжина нижче сідниць);
  • короткі вироби (довжина не досягає тазових кісток).

Вироби середньої довжини створюють зворотний ефект. Вони візуально збільшують стегна та сильно спотворюють пропорції. Таких піджаків потрібно уникати в гардеробі. Врівноважити фігуру допоможуть піджаки з підплічниками та об’ємним верхом.

«Трикутник кутом вниз»

У дівчат із такою фігурою широкі плечі та вузькі стегна. У цьому випадку варто уникати жакетів та піджаків із масивною верхньою частиною, а також коротких моделей. Вони лише підкреслюють недоліки та псують образ.

Найбільш вдалими варіантами стануть піджаки з рукавами у формі реглану, зі штрипкою, з поясом, а також із великим овальним вирізом. Крім цього, можна розглядати стильні речі з декоративними елементами або накладними кишенями, розташованими в ділянці стегон.

«Пісочний годинник»

Представницям прекрасної статі з такою фігурою пощастило. Підкреслити пропорції «Х» можна різними моделями:

  • піджаками з вирізом у формі «V»;
  • жакетами з асиметричною застібкою;
  • виробами з ремінцем та широким поясом.

Можна підібрати також піджак оверсайз або подовжений варіант. Вони розставлять правильні акценти та зроблять образ стильним.

Пишні форми

Раніше повним дівчатам було складно підібрати стильний та зручний жакет, який приховує недоліки. Сьогодні цю проблему можна легко вирішити. Сучасні виробники одягу пропонують великий вибір піджаків для жінок із пишними формами.

Ідеальними варіантами стануть речі з асиметричним кроєм, а також гарні варіанти з вертикальною смужкою. Короткі та облягаючі піджаки для таких параметрів неприпустимі. Вони акцентують увагу на повноті та викликають почуття невпевненості в собі.

Сподіваємось ці рекомендації допоможуть вам із вибором ідеального піджака. Якщо залишаються питання або виникають проблеми з вибором, варто звернутися по допомогу до досвідчених консультантів інтернет-магазину жіночого одягу.

"Джерело: virna.ua" 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-