Найкращі програми для фото на iPhone

Найкращі програми для фото на iPhone

Укрінформ

З 15 жовтня 2021 року покупці з України можуть купити топовий гаджет з лінійки нових iPhone 13. Смартфони від компанії Apple часто використовують для створення та редагування фотографій, якими милуються самі або викладають у соцмережі. Розглянемо найкращі програми, які допомагають зробити зі знімків справжні шедеври.

Програми для фотографування

Стандартна камера iPhone швидка та універсальна, але за допомогою спеціальних програм можна отримати більш вражаючі знімки. Серед програм для фото на айфон користуються популярністю:

  1. Cortex Camera. За допомогою цієї програми легко робити фото, якість яких не поступається результатам цифрової дзеркальної камери. Програма дозволяє об'єднувати десятки окремих знімків в одне зображення високої роздільної здатності.
  2. Horizon Camera. Дозволяє робити знімки з рівною лінією горизонту незалежно від розташування та нахилу айфона. Викладені в соціальних мережах фото, зроблені за допомогою цієї програми будуть без чорних смуг по краях. Horizon Camera захоплює горизонтальний знімок із будь-якого кута.
  3. ProCam 8. Програма дозволяє зробити ручне налаштування експозиції, режиму фокусування, витримки, а також балансу білого. Крім того, можна самостійно вибрати необхідне співвідношення сторін.

Використовуючи спеціальні програми для фотографування, можна контролювати кожний аспект знімка та зробити процес зйомки комфортним.

Програми для редагування зображень

Спеціальні програми для айфона знадобляться при бажанні вдосконалити зроблене фото та додати ефекти. Одними з найкращих програм для редагування знімків можна назвати:

  1. Photoshop Express. Програма для айфонів, розроблена з прицілом на швидку обробку фотографій. Воно включає інструменти для ретушування та створення колажів, а також різні прикраси: рамки, стікери, ефекти.
  2. Snapseed. Безкоштовний додаток для обробки фото, за допомогою якого можна змінювати насиченість, робити корекцію яскравості, затемнення та освітлення знімків. Крім того, у Snapseed передбачено локальне налаштування зображення. Цей інструмент дозволяє поставити необхідну кількість опорних точок та змінювати контраст, насиченість та яскравість тільки в одному потрібному місці.
  3. Canva. Продуктивний додаток для iPhone з мінімальним інтерфейсом. Воно дозволяє легко обробляти фото за допомогою безлічі шаблонів. Вбудовані інструменти Canva аналогічні тим, які використовуються в професійних настільних і мобільних редакторах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-