Бюджетний смартфон Самсунг: для чого купувати і як використовувати?

Бюджетний смартфон Самсунг: для чого купувати і як використовувати?

Укрінформ

Поняття «бюджетний мобільний пристрій» не асоціюється з поганою якістю. Воно лише вказує на невисоку ціну смартфона Самсунг та його доступність для всіх охочих. Попри славу корейського гіганта, компанія Samsung тішить своїх прихильників не тільки преміальними флагманами, а й недорогими телефонами. 

Купувати дешеві моделі можна для різних цілей. Наприклад, смартфон Самсунг з бюджетного цінового сегмента підходить на роль:

  • Першого власного мобільного телефона для школяра

Вже в початкових класах діти відчувають гостру потребу в використанні гаджетів для зв’язку з батьками та друзями. Якщо «першачок» може обмежитися розумним годинником, старшому учневі все ж потрібен власний смартфон або хоча б кнопковий пристрій. 

  • Другого телефона

Часто другий смартфон потрібен для роботи, якщо використовувати для цього особистий мобільник, можна заплутатися, втратити важливі контакти та зіштовхнутися з іншими неприємностями. 

  • Засобу зв’язку для людини похилого віку

Сучасні бабусі й дідусі прагнуть бути ближче до дітей або онуків. Для цього вони освоюють інтернет, месенджери, соціальні мережі. На бюджетних смартфонах від Самсунгу користуватися «благами» легко та зручно.

  • Основного телефона

Людям, які не планують працювати з вибагливими додатками та всіляко навантажувати процесор смартфона, немає сенсу переплачувати за рекордну швидкодію. 

Як користуватися недорогим смартфоном Самсунг?

Що робити, щоб збільшити строк служби гаджета, — золоті правила експлуатації:

  • Правильне заряджання. Не треба розряджати акумулятор до нуля. Краще завжди підтримувати заряд на рівні щонайменше 25-30%. 

  • Своєчасне відключення від розетки. Ставити телефон на зарядку на всю ніч небезпечно. Надмірна тривалість циклу заряджання призводить до виснаження батареї.  

  • Захист від вологи. Мобільний пристрій потрібно тримати якомога далі від води. Наслідки «купання»: пошкодження електронних плат, вихід роз’ємів з ладу, проблеми з батареєю. 

  • Використання захисних аксесуарів. Врятувати корпус гаджета від сильних пошкоджень може захисний кейс.

  • Захист від занадто високої та низької температури. І перегрів, і переохолодження шкодить акумулятору.  

Якщо смартфон працює некоректно, необхідно звернутися по допомогу в авторизований сервісний центр. Не варто намагатися усунути збої самостійно — це може призвести до погіршення ситуації та передчасного закінчення строку дії гарантії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-