Час новорічної магії: Bolt приготував подарунки для своїх водіїв

Час новорічної магії: Bolt приготував подарунки для своїх водіїв

Укрінформ

Переддень Різдва та Нового року ― казковий час, наповнений очікуванням дива. Це період радісних зустрічей із найдорожчими людьми та приємних подарунків. А для того щоб жителі та гості Києва змогли вчасно потрапити на запланований захід або спокійно дістатися з нього додому, водії Bolt здійснюватимуть поїздки навіть у новорічну ніч.

Компанія Bolt вирішила подбати про своїх водіїв і приготувала для них різноманітні сюрпризи. Це допоможе підняти настрій тим, хто вирішив працювати і в святкові дні.

У партнерстві з офіційним дистриб’ютором ŠKODA в Україні компанія Bolt надасть тим водіям, які працюватимуть напередодні Різдва та Нового року, незамінні подарунки: жилети, поясні сумки, шапки, органайзери для авто, брендовані пляшки тощо. Так, під час новорічної ночі кожному з них прийде повідомлення в додатку. Подарунки роздаватимуть ельфи і Санта-Клауси на Софійській площі біля головної ялинки країни.

У холодну зимову пору неможливо обійтися без гарячої, ароматної кави, що надає сили. Тому додатковим бонусом для водіїв стане можливість випити безкоштовно філіжанку кави у будь-який час різдвяних ярмарків, які проходитимуть на вихідних 18–19 та 25–26 грудня.

А справжнім новорічним дивом стане розіграш крутих призів від компанії Bolt і ŠKODA ― 4 новеньких авто ŠKODA Kamiq. Свій квиток для участі в цій ініціативі отримають водії, які з 15 листопада 2021 року по 2 січня 2022 року здійснять понад 25 поїздок протягом тижня. Фінальний розіграш автомобілів відбудеться 5 січня 2022 року. Серед водіїв Bolt буде також розіграно 7 телевізорів (о 16:00 по вівторках).

«Водії, які працюють напередодні Різдва та Нового року, є справжніми героями. Адже вони в мороз і хуртовину допомагають нам дістатися потрібного пункту призначення. І найчастіше їм бракує можливості повноцінно відзначити зимові свята. Тому в новорічну ніч ми хочемо створити радісний настрій та відчуття казки не лише для наших пасажирів, але ще й для водіїв, котрі завжди з нами», ― коментує керівник напряму замовлення поїздок Bolt в Україні Сергій Павлик.

Нагадаємо, що наприкінці листопада компанія Bolt оголосила про партнерство з офіційним дистриб’ютором ŠKODA в Україні та запустила нову категорію авто під назвою ŠKODA для замовлення поїздок у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-