Як вибрати кухонний куточок: поради від VoV.Furniture

Як вибрати кухонний куточок: поради від VoV.Furniture

Укрінформ

На кухні чимало часу проводять не лише домогосподарки, але й інші члени родини. Тож завжди постає питання, як зручно розміститися за обіднім столом, аби не лише перекусити, але й поспілкуватися в колі сім’ї, з друзями чи родичами. Звичайно у малогабаритній кухні доводиться обходитися стільцями або табуретами, проте коли місце дозволяє, можна поставити кухонний куточок чи диван.

Які ж бувають кухонні куточки? Зараз чималий вибір моделей на будь-який смак. Сучасні куточки можуть похизуватися цікавим дизайном, елементами з металу або дерева, наявністю відсіків для зберігання речей, та навіть розкладним спальнім місцем. Існує три основних різновиди кухонних куточків за матеріалами виготовлення:

  • З ДСП. Це найдешевші моделі, бокові частини та каркас яких виготовлений з ДСП. М’якими тут зазвичай бувають сидіння та спинки. Практично всі такі моделі мають ніші для речей, вони повністю розбірні, тому їх можна легко та дешево транспортувати. Ну і найголовніший їх козир – доступна ціна.

  • З дерева. Це не найпопулярніші варіанти, оскільки вони найдорожчі. За принципом дерев’яні куточки схожі на моделі з ДСП, мають відсіки для зберігання, проте їх вибір на ринку найменший і здебільшого в класичному стилі, що підходить далеко не всім.

  • М’які. Тобто повністю оббиті тканиною чи шкірозамінником. Це найпопулярніші моделі, вибір та розмаїття яких справді вражає. Вони комфортні, зручні і сприяють тому, аби якомога довше залишитись на кухні. Тим паче, що більшість куточків можна замовити у своїх кольорах.

До речі, щодо матеріалів виготовлення м’яких частин. Раніше особливої популярністю користувалися куточки з шкірозамінників, проте зараз велика частина клієнтів надає перевагу тканинам. Звичайно їх не так легко чистити, але вони довговічніші. Тип паче зараз є тканини з водовідштовхувальним ефектом, тефлоновим покриттям, які також можна доволі просто очистити від забруднень. Ну а той факт, що тканини більш приємні на дотик ніж шкірозамінник взагалі не обговорюється.

Також при виборі куточків зверніть увагу на розміри. Наприклад, куточки з ДСП йдуть з кутами 140 на 110 см або більше. М’які моделі мають дуже багато варіантів, проте зазвичай найменші з них – 120 на 150 см. Враховуйте, що глибина куточків від 50 см, тому вони можуть займати доволі багато місця. Якщо ж габарити вашої кухні не дозволяють розмістити куточок, зверніть увагу на кухонний диван.

Інтернет магазин VoV.Furniture пропонує близько ста моделей кухонних куточків та диванів. Тут ви знайдете варіанти різних розмірів, можете вибрати матеріали та навіть моделі з висувним спальним місцем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-