Група ICU випустила першу аудіокнигу в серії ICU Business Books

Група ICU випустила першу аудіокнигу в серії ICU Business Books

Укрінформ

Багатолітній освітній книжковий проєкт фінансової групи ICU під назвою ICU Business Books розширюється в напрямок аудіоконтенту і починає співпрацю з аудіокнигарнею Абук з озвучення бізнес літератури. Особливістю цієї ініціативи ICU є її невід'ємна благодійна складова. Усі доходи від продажу книг будуть перераховуватися у Благодійний фонд "Таблеточки"*.

Про це повідомляється на сайті фінансової групи.

Першою озвученою книгою у рамках даного проєкту є бестселер «Принципи» авторства міліардера Рея Даліо. Це вже дванадцята книга у серії #ICUbooks, але перша - в аудіоформаті.

"Ми давно хотіли об’єднати різні напрямки нашої благодійної діяльності. Ми багато років підтримуємо “Таблеточки” і також багато років робимо ICU Business Books – спонсоруємо переклад світових бізнес-бестселерів на українську мову та видання цих книг в Україні. Тепер же ми розробили механізм, який дозволить усім нашим працівникам, друзям, знайомим, клієнтам і просто читачам бути на 100% упевненими: логотип ICU Business Books на аудіокнизі означає, що левова частка вартості придбаної аудіокниги перераховується у Фонд “Таблеточки", — зазначив Костянтин Стеценко, засновник ICU.

“Професійно записані аудіокниги — це можливість постійно розвиватися в темпі сучасного життя, читати в зручному режимі, в будь-якому місці. Ми вдячні ICU й “Таблеточкам” за підтримку й партнерство, а ще — за те, що так само зручно й не втрачаючи темпу життя можна допомагати іншим. Це не перший благодійний проєкт для Абук, і ми сподіваємося, що до такої співпраці долучатимуться й інші партнери. Системне спонсорство створення аудіокниг в Україні тільки починається, і ми раді, що ICU стало одним із першопрохідців у цьому напрямку”, — коментує Марія Помазан, директорка Абук.

“Ми вдячні нашим партнерам ICU та Абук. Цей проєкт доводить, що допомагати — легко. Просто слухаючи аудіокниги, користувачі Абук допомагають дітям долати рак! Завдяки таким ініціативам ще більше людей підтримують онкохворих дітей у зручний та приємний спосіб, а отже розвивається й культура благодійництва в Україні”, — зазначає Євгенія Ноговіцина, директорка департаменту фандрейзингу благодійного фонду “Таблеточки”.

Довідка. Група ICU – незалежна фінансова група, що надає брокерські послуги, послуги з управління активами і приватним акціонерним капіталом. Група також займається венчурними інвестиціями. Географія інтересів ICU – ринки, що розвиваються в усьому світі. Під управлінням групи перебувають активи в розмірі понад $500 млн. Засновники ICU – Макар Пасенюк і Костянтин Стеценко.

* за винятком вартості авторських прав Рея Даліо і видавництва КМ Букс, яке випустило український переклад книги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-