У Гайсині в ході «Великого будівництва» відремонтували садочок

У Гайсині в ході «Великого будівництва» відремонтували садочок

Укрінформ

На Вінниччині в ході програми Президента України Володимра Зеленського «Велике будівництво» відремонтували дитячий садочок у  м. Гайсин.

 Про це у Фейсбуці повідомляє Вінницька ОДА, передає Укрінформ.

Зазначається, що дошкільний навчальний заклад «Теремок» у м. Гайсин був включений до програми Президента України у 2020 році. Наразі його  реконструкціюзавершено.

 «Сьогодні справді визначна подія для Гайсинської громади. Завдяки програмі Президента України «Велике будівництво» на реконструкцію садочка були виділені кошти з Державного фонду регіонального розвитку в обсязі майже 14 млн грн. Також були залучені фінансові ресурси і з міського, і з районного бюджету – 5,2 млн. грн та 2,8 млн. грн відповідно. Загальний обсяг фінансування – понад 22 млн. грн. Відтепер оновлений дитячий садочок, а це додатково 110 місць, працюватиме для усіх дітей Гайсинської територіальної громади», - зауважив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

Він додав, що реконструкція приміщення виконана за всіма вимогами доступності. Крім цього, в рамках проекту президентської програми «Велике будівництво» передбачено застосування енергозберігаючих заходів. Це дозволить скоротити споживання теплової енергії на опалення будівлі та обумовить зниження витрат на теплозабезпечення.

Очільник області також повідомив, що до кінця грудня поточного року планується відкрити ще два заклади дошкільної освіти – у м.Бар та в Сутисках.

Як повідомляв Укрінформ, за словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цьогоріч за програмою «Велике будівництво» буде збудовано чи реконструйовано близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-