Сергій Борзов: Відтепер кожна станція «швидкої допомоги» на Вінниччині має сучасний реанімобіль

Сергій Борзов: Відтепер кожна станція «швидкої допомоги» на Вінниччині має сучасний реанімобіль

Укрінформ

У вівторок Вінниччина отримала 12 автомобілів «швидкої», відтепер кожна станція «швидкої допомоги» в обалсті має сучасний реанімобіль.

Про це повідомляє Вінницька ОДА, передає Укрінформ.

«Нові машини забезпечені усім необхідним для надання невідкладної допомоги устаткуванням і оснащені кисневими балонами й апаратами ШВЛ, завдяки чому зможуть транспортувати хворих на COVID-19», - повідомив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

Зазначається, що станції «Швидкої допомоги» отримали 12 сучасних спеціалізованих автомобілів типу С на базі Сitroen Jumper. Їх придбали за кошти НСЗУ, виділені на боротьбу з пандемією.

Сергій Борзов уточнює: «Був оголошений міжнародний тендер і після проведення аукціону підписали договір на суму 31 млн. 200 тис. грн. Зекономили 5 млн. 52 тис. грн., а значить ці кошти підуть на боротьбу з COVID-19. Ціна одного автомобіля – 2 млн. 600 тис. грн».

Всі автомобілі будуть розподілені між філіями обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Загалом, вінницька станція отримала 5 спецавтомобілів, решта попрямували у райони області.

«Відтепер в області кожна станція «швидкої допомоги» має сучасний реанімобіль»,- підсумував голова ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-