Що собою представляє авіадоставка вантажів з Китаю

Що собою представляє авіадоставка вантажів з Китаю

Укрінформ

Найшвидшим і комфортним способом доставити невеликий вантаж з Китаю вважаються авіаперевезення. Товар у вас буде вже через два тижні після оформлення замовлення, це важливо у сучасних реаліях. Тож ви можете точно побудувати свої плани чи організувати бізнес.

Авіадоставка вантажів з Китаю https://easycargo.ua/uslugi/dostavka-gruzov-iz-kitaya-avia/ не викличе у вас труднощів, якщо всіма питаннями займатимуться професіонали. Від такої фірми замовник отримує гарантії про терміни, ціни та інші умови.

Особливості авіаперевезень з Китаю

Перед тим, як скористатися послугою, хочеться дізнатися більше про неї. Почнімо з переваг.

Плюси:

  • Доставка вантажів з Китаю в Україну за ціною коштує до 10 доларів за кілограм, це досить вигідно, якщо врахувати короткі терміни, за які посилка долає половину континенту.
  • Мінімальне замовлення від 5 кілограмів. Якщо ви приватна особа і купуєте товар для особистого користування, то це дуже зручно.
  • Надійність і гарантія безпеки навіть найтендітніших посилок.
  • Від замовлення до вручення товару відбувається в середньому два тижні.

Кому підійде така послуга?

  • Для великих бізнесменів, які мають базу постачальників, потрібен тільки надійний і швидкий спосіб доставки вантажів з Китаю.
  • Для стартаперів та молодих бізнесменів, які вирішили замовити пробну партію продукції. У цьому випадку доречна можливість оформлення замовлення від п'яти кілограмів.
  • Для приватних осіб, які не хочуть чекати близько двох місяців доставки морем і готові заплатити дорожче, щоб користуватися товаром швидше. Якщо покупка потрібна терміново.
  • Фірми, що займаються авіаперевезеннями, зможуть підібрати для вас оптимальний варіант. Залежно від ваших вимог, можна вибрати тариф і терміни.

Комфорт і мінімальні терміни – головна фішка авіадоставки з Китаю

На сьогодні торгівля між країнами – це ключовий елемент розвитку економіки та займає важливе місце майже у кожній державі. Для здійснення доставки використовуються всі види перевезень, залежно від цілей та вихідних даних. Але великий сегмент на ринку займає авіадоставка.

При виборі компанії, яка буде відповідати за перевезення літаком ваших вантажів, важливо звернути увагу на імідж, репутацію, відгуки, реальні кейси. Також варто дізнатися про тарифи, можливі індивідуальні пропозиції, гарантії фірми.

Пам'ятайте, авіаперевезення не можуть коштувати дешевше, ніж доставка кораблем. Якщо компанія пропонує доставити вантаж дуже швидко, при цьому неймовірно дешево, варто задуматися про надійність та легальність їхнього бізнесу.

"Джерело: easycargo.ua"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-