Команда «Всі. Свої» проведе «Найбільший маркет подарунків Києва»

Команда «Всі. Свої» проведе «Найбільший маркет подарунків Києва»

Укрінформ

Свято наближається, час готувати подарунки для друзів, рідних і колег. Тому платформа українських брендів «Всі. Свої» організовує три великі маркети подарунків

11–12, 18–19, а також 25–26–27 грудня на киян і гостей міста чекають найбільші та найсвятковіші маркети – з новорічною атмосферою, ялинкою, святковими декораціями та різдвяними розвагами. А ще – п’ять поверхів товарів від найкращих українських брендів: понад 150 виробників посуду, текстилю, декору для дому, одягу, прикрас, книг, дитячих іграшок, косметики, аксесуарів для жінок і чоловіків, гастрономічних радостей та сувенірів.

Що де шукати?

За традицією маркети відбудуться на локації D12. На поверсі +2 буде розташовано пункт експрес-тестування. Тут можна зробити експрес-тест на коронавірус: для цього необхідно взяти з собою документ, що засвідчує особу. 

Також на цьому поверсі можна буде придбати прикраси: персні, підвіски або  сережки. 

На поверсі –1 шукайте товари з категорії дім та декор: кераміку, новорічні іграшки, свічки та текстиль. Окрім того, тут розташуються стенди з книгами від українських видавництв. 

На поверсі –2 купуйте одяг, взуття й аксесуари від локальних виробників: затишне вбрання для дому, теплі аксесуари, шовкові хустки з авторськими принтами, капелюхи та шапки, а також – стильне взуття.

На поверсі –3 можна буде придбати гастрономічні подарунки та продукти до новорічного й різдвяного столу: чаї, солодощі, м'ясні делікатеси, сири подарункові коктейлі та крафтовий алкоголь. Також на цьому поверсі буде розташована святкова фотозона, новорічна  ялинка та фудкорт.  

На поверсі 1-а працюватиме зона пакування подарунків, де можна буде безкоштовно загорнути у святковий папір всі товари, придбані на маркеті. 

А власники картки Visa можуть отримати приємний бонус у корнерах Своя. Кава: при оплаті карткою Visa – солодке в подарунок.

Де? Коли? Скільки? 

Маркети відбудуться 11–12 грудня, 18–19 грудня, а також 25–26–27 грудня в Києві, на Десятинній, 12. Купити новорічні подарунки для своїх можна буде з 10:00 до 20:00 години. Вхід на маркет безкоштовний, але за наявності сертифікату вакцинації або негативного ПЛР-тесту. Також можна зробити експрес-тест прямо на маркеті. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-