Завершується будівництво першої черги: в Alterra Group розповіли про перебіг будівництва нового логістичного центру «ПОРТ» у Львові

Завершується будівництво першої черги: в Alterra Group розповіли про перебіг будівництва нового логістичного центру «ПОРТ» у Львові

Укрінформ

Представники Alterra Group також розповіли про переваги логістичного хабу для бізнесу та зазначили, що 65% площ уже продано.

Перша черга PORT Lviv logistic center буде включати близько десяти тисяч квадратних метрів повністю готових до продажу та оренди складських, торгових та офісних приміщень.

Для кого будується хаб

Однією із ключових переваг цього логістичного хабу є комплексний підхід. Саме тому тут є всі основні типи комерційних приміщень: склади, торгові простори та офіси, навколо яких розроблена власна якісна інфраструктура — від зеленої зони із озером до супермаркета і кафе.

Об’єкт цікавий для:

  • E-commerce бізнесу. Інтернет-магазинам потрібен склад і офіс в межах однієї локації, так як це зручно для управління. Крім того, наявність торгових площ дозволить відкрити, наприклад, шоу-рум, і охопити весь спектр можливостей, які дає «ПОРТ», та якісно оптимізувати логістику та внутрішню комунікацію.
  • Компаній, що здійснюють зовнішньоекономічну діяльність. Близькість Львівської області до кордону з ЄС позбавляє бізнес від левової частки транспортних витрат, пов'язаних із переміщенням вантажів по території України.

Переваги та особливості PORT Lviv logistic

Центр будується у Львові на вулиці Зеленій поблизу об'їзної дороги. Його розташування позбавить орендарів від багатьох проблем, з якими стикаються компанії у місті. Адже поруч знаходяться основні транспортні магістралі.  

Щодо офісів, то для людей, які мешкають в передмісті — це оптимальне рішення, щоб швидко дістатись до роботи і не втрачати час у заторах. 

Поєднання такого розташування та якісної інфраструктури об’єкту надають можливість полегшити  пошук персоналу для компаній, які будуть орендувати чи купувати тут приміщення. Тут хочеться працювати та запрошувати сюди колег, клієнтів та друзів.

Особливу увагу забудовник приділяє зовнішньому вигляду об’єкту. Це не чергова «сіра коробка»: у розробці архітектурного рішення брали участь кращі архітектори та дизайнери. Адже нові об’єкти мають наповнювати простір життям та задавати нові високі стандарти на ринку.  

Усі комерційні приміщення в залежності від призначення мають продумане сучасне обладнання, до них підведені вода, каналізація та опалювальні системи, відеонагляд та сигналізація.

Склади будуються з дотриманням світових стандартів. До них зроблено зручний під'їзд для завантаження/розвантаження транспорту, обладнано рампи, продумано маршрути руху автонавантажувачів, штабелерів та іншої складської техніки.

Висота стель у складах — 8 метрів. Підлога виготовлена ​​за спеціальною безпиловою технологією: це особливо важливо для тих е-commerce компаній, які торгують електронікою, побутовою технікою чи одягом.

Для водіїв на території «ПОРТ» передбачена зона відпочинку з усіма необхідними зручностями: кухнею, душем, ванними кімнатами та іншими побутовими сервісами.

На території буде працювати супермаркет, кафе і комфортний лаунж. Також буде збудовано мальовничу зелену зону із озером для прогулянок.

Чому варто орендувати приміщення вже зараз

Як відзначають в Alterra Group, зараз найоптимальніший час орендувати площу в логістичному центрі, так як вже після Нового року орендарі отримають можливість вести бізнес «з усіма зручностями» на новому місці.

Укласти договір оренди із Port Lviv Logistic Center можна вже сьогодні. Крім того, якщо стати орендарем зараз, ціна зафіксується на момент підписання документів і не зросте. Власник Alterra Group як керуюча компанія бере на себе техобслуговування приміщень і всю необхідну інфраструктуру.

Варто відзначити, що близько 65% площ вже продані.

Прогрес будівництва

Перша черга PORT Lviv logistic center буде здана в кінці 2021 року. Стежити за ходом будівництва можна безпосередньо на офіційному сайті Центру https://port.lviv.ua/

Про  Alterra Group

Alterra Group працює на українському ринку комерційної нерухомості близько п'яти років. За цей період портфель керуючої компанії налічує 36 об'єктів загальною площею 137,5 тис. кв. м. Отримати вичерпну інформацію про компанію можна на офіційному сайті Alterragroup.com.ua.

Контакти PORT Lviv logistic:

Львів, вул. Зелена

+380 (67) 518 38 90

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-