Смартфони OPPO: у чому причина популярності

Смартфони OPPO: у чому причина популярності

Укрінформ

Китайська компанія OPPO 25 листопада презентувала нову серію смартфонів Reno. Представлена ​​лінійка включає три моделі зі значними характеристиками – базову, Про та флагман. Розробники покращили широкоформатний дисплей, додали потрійну камеру на 64 Мп та надпотужний процесор. Нові версії вийшли під назвами OPPO Reno 7, OPPO Reno 7 Pro та OPPO Reno 7 SE. Чим приваблює смартфон китайського бренду? Розберемо їх особливості та дізнаємося, чи варто купувати новий пристрій у 2021 році.

Фото 1

Що за бренд і чим він відомий

OPPO – китайська компанія, що з'явилася над ринком як виробник побутової електроніки – плеєрів, аудіосистем, навушників. У 2008 році випускає перший мобільний телефон Оппо, а в 2019 році їх пристрій входить в десятку найпопулярніших гаджетів. Досягнення, що прославили компанію:

  • найтонший смартфон у світі;
  • 10-кратний оптичний зум;
  • перший телефон з камерою, що обертається;
  • запатентована технологія швидкого заряджання.

Виробник випускає смартфони економ, середнього та преміум-сегменту, які представлені в серіях A, Find X та Reno. Моделі відрізняються ціною та функціональними можливостями, але у них є багато спільного.

Особливості смартфонів OPPO

Сучасні моделі бренду - це пристрої, які орієнтовані на масового споживача, тому в них є все, що потрібно користувачеві, і за розумні гроші. Моделі оснащені потужним процесором, що гарантує відмінну продуктивність, включають достатній обсяг пам'яті – до 12 ГБ та більше. Розробники впровадили технологію швидкого заряджання для економії часу. Деякі моделі для поповнення енергії потребують лише 30 хвилин. Батарея на 5000 мАг дозволяє користуватися пристроєм без заряджання довгий час.

Переваги продукції OPPO

Розберемо головні причини популярності китайських смартфонів:

  1. Стильний дизайн. Навіть моделі з бюджетної A-серії відрізняються привабливим зовнішнім виглядом та представлені у різних металевих відтінках.
  2. Висока продуктивність. В основі пристроїв – потужні процесори, що відповідають за швидке виконання завдань та комфортне користування.
  3. Модулі бездротової передачі. Смартфони OPPO підтримують 4G та 5G, що дозволяють завантажувати та передавати файли, брати участь у відеоконференціях, залишатися на зв'язку у месенджерах, дивитися кіно та слухати музику онлайн.
  4. Якісний звук. Розробники приділяють особливу увагу цій опції. Слухати музику у навушниках можна без втрати якості.
  5. Велика ємність батареї. Заряджання вистачає на довгий час.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-