Нове слово в індустрії медичної моди — бренд «Білий Халат»

Нове слово в індустрії медичної моди — бренд «Білий Халат»

Укрінформ

Компанія «Білий Халат» на ринку медичного одягу в 2017 році. Усе почалось з невеликого онлайн-магазину із трьома моделями костюмів та двома фасонами халатів. За 4 роки Instagram-магазин перетворився у провідний бренд медичного одягу із впізнаваним стилем та амбітною ціллю — стати всесвітньо відомою торговельною маркою, яка буде асоціюватися з якісним, актуальним та доступним одягом для медиків та майстрів краси. 

Сьогодні уніформу, медичне взуття та аксесуари від компанії «Білий Халат» купують як в Україні, так і за кордоном. Бренд розвиває мережу власних шоу-румів — уже відкриті магазини у Києві, Вінниці та Хмельницькому.

Що спровокувало ріст інтересу медиків та beauty-майстрів до продукції «Білий Халат»?

  • власне виробництво;
  • варіативність модельного ряду: понад 75 моделей уніформи, найбільший асортимент взуття в Україні та лінійка дизайнерських аксесуарів;
  • широка палітра кольорів;
  • використання лише спеціалізованих, зносостійких та якісних тканин;
  • синергія комфорту та модних тенденцій при створенні нових моделей;
  • індивідуальний підхід до корпоративних замовлень клінік, державних лікарень та салонів краси;
  • чесна цінова політика — врахування реальної заробітної плати медпрацівників та ціноутворення конкурентів;
  • кросплатформеність — можливість приміряти уніформу в шоу-румі, а замовити на сайті.

Ці переваги дозволяють медикам та майстрам краси оновлювати свій гардероб тричі на рік, а кожен другий новий покупець стає постійним клієнтом «Білого Халату».

Компанія надає сервіс, який перевищує очікування — коли клієнт отримує більше, ніж заплатив. Молодий та проактивний бренд покращує життя медичних працівників і майстрів індустрії краси передбачаючи бажання клієнтів та тенденції ринку. Саме тому ви так часто бачите уніформу від компанії "Білий Халат" не тільки на співробітниках приватних клінік та державних лікарень, але і на спікерах профільних конференцій, лідерах думок та найвідоміших медпрацівниках України.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-