В Україні з’явився сервіс для пошуку реальних знижок — «Всі ціни»

В Україні з’явився сервіс для пошуку реальних знижок — «Всі ціни»

Укрінформ

Попри велику кількість розпродажів у кінці осені та на початку зими (починаючи ще з 11.11) українські покупці звикли не довіряти магазинам. Адже часто знижок або зовсім немає, або той самий товар продається в інших магазинах суттєво дешевше.

Цю проблему може вирішити сервіс «Всі ціни», у якого на сторінці «Знижки та розпродажі», зібрані товари з реальними знижками. При цьому інформація про зниження ціни обробляється самим сервісом, тому користувачі бачать лише дійсно вигідні пропозиції.

Як працює пошук знижок

Основні функції сайту vse.ua — порівняння цін на товари в різних магазинах і підбір товарів за їх характеристиками. Також сервіс відстежує динаміку зміни цін та збирає на окремій сторінці ті товари, мінімальна ціна на які впала більш ніж на 10% за останні 2 тижні.

Наприклад, якщо магазин з ціною товару 10 000 грн, опустить ціну до 8 200 грн, але цей самий товар продається в інших магазинах дешевше — такий товар вважається без знижки, тому що його можна було купити дешевше і до цього.

Як користуватися сторінкою «Знижки та розпродажі»

На одній сторінці зібрані товари всіх категорій і упорядковані за популярністю у покупців. Окремий фільтр дозволяє поставити розмір знижки – від 10% до 90%, а блок з товарними категоріями дозволяє перейти в каталог товарів з заданою знижкою.

В кожному товарному каталозі є свій фільтр по розміру знижок та інформація про зниження ціни на конкретний товар.

На сторінці товару можна побачити графік з динамікою зміни ціни та кількості магазинів, які пропонують товар.

З цікавого – для іногородніх магазинів ціна включає вартість доставки по Україні, адже інколи товар з урахуванням доставки вийде дорожчим, ніж у місцевого магазина, а у деяких магазинів вона безкоштовна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-