На Вінниччині відремонтували ще одну ділянку міжнародної автотраси М-21

На Вінниччині відремонтували ще одну ділянку міжнародної автотраси М-21

Укрінформ

На Вінниччині у межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» відремонтували ще одну ділянку автошляху М-21.

Про це повідомляє Вінницька ОДА, передає Укрінформ.

«Автошлях М-21 разом з дорогою Р-08 Немирів-Ямпіль та мостовим переходом через річку Дністер є частиною нового маршруту Київ-Кишинів. Він проходить територією Житомирської та Вінницької областей. Його загальна довжина – 401 км. За амбітним планом Укравтодору, до кінця 2021 року відремонтуємо 175 км доріг державного значення у Вінницькій області», - зауважив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

За його словами, в ході «Великого будівництва» днями фінішував капремонт ще 4 км дороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський. Відтак, ідеальне дорожнє покриття тепер з'явилося і поблизу села Некрасів (км 317+968 – км 321+968).

У ході виконання робіт дорожники здійснили фрезерування старого покриття, а опісля - влаштування шару регенерації і нанесення 2 шарів асфальтобетону. Також на оновлений автошлях нанесли дорожню розмітку і встановили дорожні знаки.

Проїзну частину траси М-21 розширили до нормативних показників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-