«Велике будівництво» відновлює трасу між Вінниччиною та Одещиною - Сергій Борзов

«Велике будівництво» відновлює трасу між Вінниччиною та Одещиною - Сергій Борзов

Укрінформ

На Вінниччині в ході програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» відновлюють автомобільний шлях Р-33, яке поєднує регіон з Одещиною.

Про це повідомляє Вінницька ОДА, передає Укрінформ.

 «Велике будівництво» відновлює трасу між Вінниччиною та Одещиною - Сергій Борзов

«Група компаній «Автострада» завершила влаштування нового дорожнього одягу на ділянках автошляху Р-33 загальною протяжністю майже 35 км, що пролягають між смт Тростянець і смт Чечельник у Вінницькій області»», - йдеться у повідомленні.

Як зазначає голова Вінницької ОДА Сергій Борзов, це покращить сполучення між Вінниччиною та Одещиною, адже через аварійний стан дорожнього покриття водії були змушені об’їжджати Р-33 і обирати довші маршрути.

У ході робіт фахівці «Автостради» відфрезерували старе дорожнє покриття, влаштували нову основу та два шари асфальтобетону, а також поширили дорогу на 1,5 м і укріпили узбіччя.

Всього було укладено близько 150 тисяч тонн щебенево-піщаних сумішей і близько 100 тисяч тонн асфальтобетонних сумішей різних типів.

Наразі на ділянках тривають наступні роботи: асфальтування з’їздів, влаштування водоскидів, облаштування тротуарів і встановлення бортового каменю, а також облаштування освітлення та встановлення бар’єрного огородження.

«Цьогоріч у Вінницькій області «Автострада» відновила 125 км автошляху Р-08 та двох територіальних доріг всього за 90 днів – це рекордні строки для такого масштабного проєкту. Програма Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» - це наймасштабніший проєкт з відновлення інфраструктури України», - зауважив Борзов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-