На Вінниччині до кінця року реконструюють три спорткомплекси

На Вінниччині до кінця року реконструюють три спорткомплекси

Укрінформ

На Вінниччині у межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» до кінця року реконструюють три спорткомплекси.

Про це повідомляє Вінницька ОДА, передає Укрінформ.

Як зазначає голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов, кожен об’єкт президентської програми «Велике будівництво» проходить якісний контроль.

«Результати минулорічної роботи вінничани уже побачили. Торік в області 15 об’єктів введено в експлуатацію: п’ять шкіл, п’ять дитячих садочків та п’ять об’єктів спортивної інфраструктури. У 2021 році «Велике будівництво» суттєво розширене. Окрім інфраструктурних проєктів і розбудови мережі доріг, садочків, шкіл, лікарень та спортивних об’єктів, в Україні запущена «Велика реставрація» пам’яток культури, розвитку авіа- та залізничного сполучення між регіонами», - зауважив  Борзов.

Він повідомив, що лише на Вінниччині до кінця року будуть завершені три об’єкти спортивної інфраструктури.

Зокрема, йдеться про спортивний комплекс (з басейном) у Вінниці по вул. Академіка Янгеля, 48, а також про реконструкцію будівлі гімназії під плавальний басейн у Могилів-Подільському по вул. Шолом Алейхема, 1 та спортивно-оздоровчий комплекс «Авангард» у Браїлові Жмеринського району по вул. Козацькій, 3.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-