Liki24.com запустив експрес-доставку в найбільших містах України

Liki24.com запустив експрес-доставку в найбільших містах України

Укрінформ

Відтепер скористатися швидкою і зручною доставкою медпрепаратів від 30 хвилин можна через мобільний застосунок Liki24.com не тільки в Києві, а й у Дніпрі, Харкові, Одесі та Львові. 

Популярна платформа Liki24.com розширила географію цілодобової експрес-доставки, запустивши цю послугу ще в 4 великих містах України. Тепер жителі Києва, Дніпра, Харкова, Одеси та Львова можуть вибрати опцію термінової доставки необхідних ліків і товарів для здоров’я на сайті або в мобільному застосунку Liki24.com. Замовлення привезуть за пів години, а користувачам не доведеться йти до аптеки і відстоювати довгу чергу, наражаючи себе на ризик захворіти на коронавірус. 

За даними Міністерства охорони здоров’я України, в жовтні 2021 року було виявлено 498 953 випадки захворювання на COVID-19. Станом на 1 листопада в червоній зоні адаптивного карантину опинилися вже 15 областей України. 

«Ми розуміли затребуваність сервісу експрес-доставки і почали готуватися до його масштабного запуску ще влітку. Спочатку ми протестували доставку від 30 хвилин у деяких районах Києва, а потім вона стала доступною для всіх жителів столиці. Оптимізувавши систему і супутні процеси, ми змогли запустити цю послугу в інших українських містах-мільйонниках і Львові. Це стало своєрідною відповіддю на чергову хвилю пандемії COVID-19, яка зараз активно шириться країною», ― коментує співзасновник і CEO Liki24.com Антон Авринський. 

За статистикою Liki24.com, українці найчастіше користуються експрес-доставкою при появі симптомів застуди, коли замовляють жарознижувальні препарати. Наразі користувачі нерідко купують тести на COVID-19, щоб швидко перевірити, чи вони раптом не захворіли на коронавірус. Багато замовлень припадає на нічну пору доби, адже поширеною є ситуація, коли біль чи інші неприємні симптоми з’являються саме вночі. При цьому необхідні ліки в домашній аптечці вичерпалися, а цілодобової аптеки поруч немає. Сервісом також часто користуються мами, які не мають змоги вийти в аптеку, але їм терміново потрібні ліки і харчування для дитини. 

«Наш сервіс став справжнім рішенням цілої низки проблем для багатьох людей. І ми радіємо, що ним активно користуються і називають “швидкою допомогою, яка доставляє ліки”. Тож наша місія ― допомагати українцям отримувати якісні препарати оперативно і в зручний спосіб. Велика частина замовлень, які оформлюються через наш мобільний застосунок на Android та iOS, є терміновими», ― каже Антон Авринський.

Варто відзначити, що за допомогою швидкої доставки від Liki24.com українці отримали понад 4 тис. найменувань медичних препаратів і товарів для здоров’я. Зараз ця послуга доступна в 5 містах України, але компанія планує й надалі розширяти географію сервісу.

---------------------------------------------

Liki24.com — міжнародна компанія з українським корінням, яка була заснована в 2017 році та представляє інноваційну платформу для пошуку, порівняння цін, замовлення і доставки ліків з аптек. 

Liki24.com співпрацює з понад 5 тис. аптек по всій Україні, а доставка наразі можлива в 25 тис. населених пунктів, перелік яких постійно розширюється. Переваги сервісу оцінило вже понад 800 тис. українців, а щодня сайт відвідує більше 100 тис. користувачів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-