Про що забувають під час вибору металопластикових вікон

Про що забувають під час вибору металопластикових вікон

Укрінформ

Металопластикові вікна - сучасна, широко поширена альтернатива вікнам з інших матеріалів. Близько 95% новобудов здаються саме з вікнами ПВХ, і це говорить про високий попит на технологію. Мешканці старих будинків також активно ставлять пластикові кони замість старих дерев'яних.

Високий попит на металопластиковi вікна став причиною появи на ринку десятків брендів виробників профілю та склопакета, а також сотень компаній, які виробляють та встановлюють ці вікна.

Не вибирайте "noname" бренд

Вибираючи модель вікна та постачальника продукції, віддайте перевагу тим брендам, які добре відомі. Перевірте наявність постачальника сертифікатів якості. Чому не варто вибирати невідомий бренд, у якого продукція може бути дешевшою? Велика можливість, що пластик профілю, армування, ущільнювачі та інші елементи будуть низької якості, від чого постраждає і теплоізоляція, і звукоізоляція, і зовнішній вигляд.

Не переплачуйте за склопакет

Сучасні склопакети – це технологічні витвори мистецтва. Розумне скло, яке і тримає тепло всередині приміщення, і перешкоджає зайвому нагріванню кімнату влітку, різні відстані між склом для кращої ізоляції від шуму, накачування в склопакет особливих газів - все це підвищує властивості вікон. Настільки, що здебільшого у наших широтах вистачає двокамерного пакета. А для деяких приміщень загалом вистачить вікна з одним склопакетом.

Монтаж – це важливо

Навіть якщо ви купите останню модель вікна відомого європейського бренду з найкращим склопакетом, але потім монтажем конструкції займуться люди з вулиці, ви ризикуєте помітно знизити комфорт та термін експлуатації. Особливо якщо крім безпосереднього монтажу вікна вам потрібний спектр підготовчих та додаткових робіт. Дуже бажано, щоб на всіх етапах, від виміру та консультації до зняття монтажних наклейок на готовому вікні, займалася одна компанія, яка дає гарантії.

Не забудьте про додаткову фурнітуру

Щоб одразу почати користуватися зручним та безпечним вікном, заздалегідь продумайте можливе встановлення додаткової фурнітури. Мова не про робочі механізми відкривання, ручки та петлі, хоча і вони дуже важливі, а про такі елементи, як дитячий замок (щоб дитина не випала, випадково відкривши раму), москітна сітка, посилений замок (особливо для квартир першого та останнього поверху).  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-