«Велике будівництво»: На Вінниччині відновлюється спортивна інфраструктура

«Велике будівництво»: На Вінниччині відновлюється спортивна інфраструктура

Укрінформ

У межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на Вінниччині відновлюється спортивна інфраструктура області.

Про це повідомляє Вінницька ОДА, передає Укрінформ.

Так, минулого року, а саме, 30 грудня, у Вінниці на Старому місті відкрили новий стадіон, п’ятий об’єкт «Великого будівництва – 2020».

«Два роки чекали його появи - ще у серпні 2018 року тут розпочали будівельні роботи. Але основне будівництво фактично розпочалось завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Врешті, рік на території Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу по вул. Нагірна,13 є свій стадіон! Це сучасна спортивна база для студентів Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу, спортивно-гуманітарного ліцею-інтернату», - зауважив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

Зокрема, він зазначив, що на стадіоні створені усі мови для підготовки спортивного резерву для збірних команд України, команд майстрів вищої, першої та другої ліги

«Велике будівництво» - це стимул до нових перемог!» - зазначив очільник області.

На стадіоні є футбольне поле зі штучним покриттям та освітленням, глядацькою трибуною на 368 місць, таблом, а також з душовими та роздягальнями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-