Компанія Sift відкриває інженерний офіс в Україні, нарощуючи команду у Києві

Компанія Sift відкриває інженерний офіс в Україні, нарощуючи команду у Києві

Укрінформ

Лідер у сфері Digital Trust & Safety розширює Европейське представництво відкриваючи регіональний інженерний хаб

Сан-Франциско, Жовтень X, 2021 - Sift, лідер у сфері Digital Trust & Safety анонсував сьогодні відкриття Європейського інженерного хабу у Києві.

Як повідомлялось у новинах, із залученням чергового раунду інвестицій у 50 мільйонів доларів (США), Sift  була оцінена у понад 1 мільярд доларів та продовжує швидко зростати. Пізніше, у травні 2021, компанія Sift придбала стартап Chargeback, що спеціалізується на врегулюванні спірних ситуації при здійсненні карткових платежів. Sift було названо “Transaction Security Solution of the Year'' за версією Cybersecurity Breakthrough Awards, престижної міжнародної програми нагород, яка відзначає видатні продукти та компанії у сфері інформаційної безпеки.

Команда Sift в Києві вже налічує 20 інженерів та планує подвоїти їх чисельність впродовж наступного року. Компанія надає можливість всім своїм співробітникам працювати віддалено, доки не будуть зняті обмеження щодо COVID-19, та планує продовжувати дотримуватися своєї гнучкої політики віддаленої роботи навіть після зняття цих обмежень.

«Sift має чудову та унікальну культуру, яку перейняла наша Київська команда», – розповідає Володимир Шульга, керівник R&D відділу компанії Sift в Україні. «Ми робимо значущу роботу, щоб захистити бізнес від усіх видів шахрайства. Ми взаємодіємо з Sifties (так компанія називає своїх працівників) по всьому світу, щоб допомогти кожному — як бізнесу, так і кінцевому споживачу — довіряти Інтернету».

Більше інформації про відкриті позиції компанії Sift у Києві можна знайти тут https://sift.com/careers.

Про Sift

Компанія Sift є лідером у сфері Digital Trust & Safety, що дозволяє компаніям із списку  цифрових інноваторів Fortune 500, отримувати нові доходи без ризику. Sift динамічно запобігає шахрайству та зловживанням завдяки передовим технологіям та досвіду, інноваційній глобальній мережі даних що поповнюється 70 мільярдами нових подій щомісяця та довгостроковим партнерством зі своїми клієнтами. Такі світові бренди, як Doordash, Uphold і Remitly, покладаються на Sift, щоб отримати конкурентну перевагу на своїх ринках.

Відвідайте нас на sift.com і слідкуйте за нами на Twitter @GetSift.

Медіа Контакт

Victor White

Senior Director of Corporate Communications, Sift

vwhite@sift.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-