На Вінниччині відновили ще одну ділянку траси міжнародного значення М-21

На Вінниччині відновили ще одну ділянку траси міжнародного значення М-21

Укрінформ

На Вінниччині у ході реалізації програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» відновили ділянку міжнародної автотраси М-21 поблизу м. Могилів-Подільський.

Про це повідомляє Вінницька ОДА, передає Укрінформ.

Зазначається, що до початку робіт ділянка автошляху М-21 в районі Могилева-Подільського та с. Немія не ремонтувалася близько 30 років. Тепер тут сучасне дорожнє покриття. Роботи на фінальній стадії – наразі дорожники наносять зносостійку розмітку.

Як повідомив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов, у ході капітального ремонту дорогу поширили на 6-7,5 метрів, влаштовано нову основу та два шари асфальтобетону. Використали близько 25 тисяч тонн асфальтобетонних сумішей різних типів.

Також фахівці підприємства «Автострада», яке здійснює ремонт автотраси, влаштували з’їзди; укріпили узбіччя і облаштували тротуари та бордюри. Також тут встановили нове бар’єрне огородження загальною протяжністю близько 6000 м і нові дорожні знаки. Наразі завершуються роботи з влаштування системи водовідведення та підключення сучасного LED-освітлення.

До робіт на ділянці було залучено близько 150 працівників та задіяно близько 60 одиниць техніки.

«Завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво» цьогоріч у роботі «Автостради» на М-21 у Вінницькій області знаходяться чотири ділянки загальною протяжністю 20 км. Дві з них вже повністю готові», – наголосив Сергій Борзов.

Нагадаємо, автошлях М-21 «Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський» веде від кордону з Білоруссю до кордону з Молдовою. Його загальна протяжність – 401 км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-