На Вінниччині завершується капремонт дорожнього покриття та мосту на дорозі М-21

На Вінниччині завершується капремонт дорожнього покриття та мосту на дорозі М-21

Укрінформ

На Вінниччині у межах програми Президента України Володимира Зеленського завершується капітальний ремонт дорожнього покриття та мосту на дорозі М-21 «Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський».

Про це повідомляє Вінницька ОДА, передає Укрінформ.

Зазначається, що на автомобільній дорозі М-21 «Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський» км 413-418 розширено проїзну частину дороги до нормативних показників, завершено фрезерування старого покриття, влаштування шару регенерації, вирівнюючого та верхнього шарів, ЩМА по основній протяжності ділянки, водовідведення, укріплення узбіччя.

Як повідомив голова ОДА Сергій Борзов, на Вінниччині відновлюють міст у селі Немія, що в Могилів-Подільському районі, який не ремонтували 84 роки. Це одна із ділянок капітального ремонту автомобільної дороги державного значення М-21.

Під час ремонту мосту розширено проїзну частину, влаштовано нову монолітну накладну проїзної частини, встановлено деформаційні шви та облаштовано гідроізоляцію. У поточному  році залишилось здійснити влаштування водоскидів та бар‘єрного огородження, встановлення дорожніх знаків та створення нового пішоходного мосту.

«Програма Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво» змінює дороги заради людей!»  – резюмував Сергій Борзов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-