Проєкт від Моршинки «Ми головні!»

Проєкт від Моршинки «Ми головні!»

Укрінформ

Моршинка від Моршинської представила проєкт про найголовніших у вихованні своїх дітей батьків та їх неймовірних малюків.

Нещодавно Моршинка від Моршинської презентувала кампанію «Ми головні» — справжній маніфест, фотовиставку в столичному Gulliver та серію відеороликів з п’ятьма зірковими родинами на YouTube. Проєкт присвячений відповідальному батьківству і материнству та щоденній підтримці, безмежній любові мами й тата та викликам, які трапляються на їх шляху.

«Після народження дитини, батьки часто відчувають тиск з боку оточення, адже всі навколо знають, як, скільки та чому потрібно годувати, обіймати, втішати, хвалити або сварити, навчати або ні своїх малюків. Знайомо? “Моршинка” підтримує батьків, адже наша головна мета — здорова та щаслива дитина. В проєкті ми хотіли показати українським родинам, що вчиняти так, як ви відчуваєте, йти за покликом серця та “знати краще” — не соромно, адже батьки головні у вихованні своїх дітей.

Тільки вам вирішувати жити у великій родині чи удвох, любити море або гори, танцювати під улюблені треки, читати книжки або дивитись мультфільми цілий день. Або все разом! Важливо лише пам’ятати: батьки кожною клітинкою відчувають, як краще для їх малюка. Потрібно лише прислухатись!», — розповідає директор з маркетингу ІDS Borjomi Ukraine Анатолій Гордєєв.

Бути батьками — це відчувати натхнення, водночас виклик і відповідальність. Це регулярно чути від людей навколо цінні рекомендації та інколи недоречні поради. Це щодня працювати над собою задля щастя твого янгола, сонечка, котика. Бути батьками — це слухати серцем і злітати to the moon and back від одного тільки погляду. Це потребувати підтримки, яку тобі дарує Моршинка. З кожним ковтком та в новому проєкті «Ми головні»!

Під час вагітності, Моршинська турбується про маму і дитину у неї під серцем. З першими ковтками та прикормом, під час прогулянок і перших кроків вже Моршинка від Моршинської лагідно оберігає малюка, наповнює, збагачує та привчає слідкувати за власним гідробалансом. З Моршинкою легко любити та насолоджуватись нею з дитинства. З Моршинською — підтримувати здоров’я всієї родини.

Моршинка від Моршинської — вода, до якої ваш малюк звик ще до народження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-