Обираємо швейцарську кавоварку JURA

Обираємо швейцарську кавоварку JURA

Укрінформ

Коли важливо швидко зварити якісну каву, то краще використовувати автоматичні швейцарські кавоварки JURA оскільки автоматичні кавові машини займають лідируючі позиції на ринку даного сегменту. Звичайно, можна використовувати дешеві варіанти — класичну мідну турку, при якій кава готується на гарячому піску, але тут знадобиться високоякісна вихідна сировина, талант і час. Куди краще використовувати для варіння кави різноманітні версії машин.

Найдієвішими вважаються зернові кавоварки, здатні подрібнювати кавові зерна до стану порошку і далі варити каву за заздалегідь підібраною програмою. Такі машини цінні тим, що користувач заздалегідь вибирає міцність або навіть температуру напою, а деякі моделі здатні варити каву відразу для двох чашок. При цьому важливо звертати увагу на дизайн, оскільки ці версії машин можуть мати моноблочний або навіть роздільний тип виконання. Останній варіант апріорі вважається найкращим у частині практичності — машину, при необхідності можна розбирати на основні частини, ремонтувати й далі знову збирати в єдиний механізм, що працює.

При нестачі часу та відсутності кавової меленої сировини, розумно скористатися капсульними кавоварками, що варять каву непоганої якості з готових капсул, які можуть бути заповнені не тільки кавовим порошком, але також чаєм або навіть какао. Можна будь-якої миті зварити для дітей гарячий і смачний шоколад!

Більш універсальними можна вважати ріжкову кавомашину, в ріжку якої можна варити як зернову каву, так і порошкову зі спеціальних фільтр-пакетиків, що мають другу назву — чалди. При цьому швидкість приготування кавового напою вражає – можна зварити буквально за секунди, тоді як із зерен готується трохи довше. При цьому можна варити не тільки стандартний еспресо, але також і капучино разом з лате та мак'ято, тобто мають зверху додаткову смачну молочну пінку. Щоправда, такі машини коштують дорожче, оскільки оснащуються додатковими місткостями для молока та трубками-панарелло.

Що робити, якщо ціна на вищезгадані машини зберігається на високому рівні? В цьому випадку краще вибирати електричну турку, у якої місткісні значення сягають 2 літрів, і такі турки готують каву з пінкою, тоді як кавові зерна повністю розкриваються і повністю опускаються на дно. Електричні турки мають готові програми, і після приготування певного сорту кави така машина автоматично вимикається.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-