Клініка Anacosma: що таке anti-age

Клініка Anacosma: що таке anti-age

Укрінформ

Anti-age медицина – новий тренд, викликаний потребою сучасної людини прожити якнайбільше якісних, здорових та молодих років. Саме тому робота клініки Анакосма лежить у трьох напрямках: антиейдж терапія для покращення самопочуття пацієнта, медична косметологія для корекції вікових змін та схуднення та пластична хірургія для гармонізації зовнішнього та внутрішнього світу пацієнта. Все це дозволяє пацієнтові відчути захоплення собою, повернути енергію та молодість.

Антиейдж – це сучасна галузь медичної практики, яка спрямована на активне внутрішнє та зовнішнє омолодження та гальмування процесів старіння в організмі. Саме тому, крім косметології та пластичної хірургії, у клініці АНАКОСМА пацієнтам надається послуга консультації антиейдж терапевта, ендокринолога. Для корекції внутрішнього стану організму призначаються крапельниці детоксу та корекції стану здоров'я, крапельниці на основі плаценти Лаєнєк, а для нормалізації гормонального балансу та забезпечення природного здорового плавного схуднення – проводиться установка біоідентичних пелет (біопелет), склад яких індивідуально визначає лікар-ендокринолог після обстеження.

Після внутрішнього відновлення організму можна приступити і до корекції зовнішніх змін - це можна зробити як апаратною або ін'єкційною косметологією, так і пластичною хірургією. «Загалом увесь світ естетичної медицини спрямований на швидке вирішення вікових проблем, наприклад, уколоти філери – відновити молодість обличчя. Однак це не позбавляє поганого самопочуття і не сповільнює старіння - на жаль, результат роботи лікаря-косметолога або пластичного хірурга швидко зникне, якщо перед цим не подбати про стан організму за допомогою anti-age терапії. Саме тому однією з наших місій є донесення правдивої інформації до пацієнта – одна процедура нічого не вирішить, лише комплексний підхід, спрямований на внутрішнє та зовнішнє омолодження, щоб досягти тривалого та якісного результату», - коментують в Анакосмі.

Хто користується послугами anti-age?

Головна мета клініки – покращити якість життя пацієнтів завдяки омолодженню організму як зовні, так і всередині. У більшості випадків пацієнтами anti-age терапевта є бізнесвумен та бізнесмени, які цінують свій час. «Все частіше до нас звертаються сім'ями, тому що настає в житті період, коли енергії не вистачає, а хочеться встигнути багато – у бізнесі, приділити час дітям, партнеру», - коментують в Анакосмі.

З чого складається anti-age лікування?

  1. Обстеження та консультації фахівців.
  2. Розробка програми відновлення організму.
  3. Розробка програми омолодження, комбінуючи апаратні, ін'єкційні та хірургічні методики;

Мета anti-age лікування - щоб пацієнт якомога довше залишався здоровим, активним, енергійним та молодими.

Anti-age терапія ANACOSMA: ціна

Вартість консультації антиейдж терапевта складає від 690 до 990 грн. А ось ціна лікування залежить від розробленої програми. Так, вартість однієї біоідентичної пелети Biopell складає від 280 дол. США. Повна вартість установки пелет залежить від їх кількості, виду та дозування (найчастіше необхідно від 2-х до 5 пелет). Окремо оплачуються аналізи, анестезія та інші супутні витрати.

Ціна крапельниць – від 1680 до 2480 грн за одну крапельницю. Курс – до 10-12 крапельниць.

Де безпечно та краще?

Anti-age крапельниці - це авторська розробка терапевтів клініки АНАКОСМА з більш ніж 30-річним досвідом роботи. Крапельниці спрямовані на чищення організму та відновлення тих речовин, яких у ньому не вистачає.

Абсолютно весь процес лікування (навіть біопелети, по суті, після встановлення яких пацієнт не зобов'язаний відвідувати лікаря) відбувається під строгим контролем фахівців, щоб досягти бажаних результатів - через певний час пацієнт здає аналізи і при потребі лікар контролює склад та інтенсивність подачі речовин в організм з допомогою пелети.

Для зовнішнього омолодження у клініці АНАКОСМА працюють найкращі пластичні хірурги та лікарі-косметологи, які постійно проходять підвищення кваліфікації у країнах Євросоюзу та США.

Операційна клініка оснащена унікальною системою очищення повітря. Це гарантує 100% безпеку пацієнта. А система освітлення побудована так, що хірург може проводити операції безперервно тривалістю до 12 годин. А потрапити в операційну можна лише спеціально спроєктованим стерильним коридором.

Крім того, в Анакосма є ксеноновий наркоз, який у США використовується як лікувальний сон для відновлення організму.

Усі хірургічні операції та косметологічні процедури проводяться лише з використанням безпечних, сертифікованих регуляторними органами США, країн Євросоюзу апаратів та строго згідно з міжнародними протоколами, що гарантує безпеку та позитивний результат.

Лікарі нашої клініки завжди прислухаються до побажань клієнтів у виборі процедур та пропонують широкий вибір апаратних, ін'єкційних процедур та пластичних операцій для досягнення бажаного результату.

Перед операцією кожен пацієнт отримує повний спектр необхідних обстежень та консультацій. Для післяопераційного спостереження пацієнтам надається комфортна індивідуальна палата з цілодобовим медичним та медикаментозним супроводом. Також при необхідності клієнт отримує компресійну білизну.

Після пластичних операцій та косметологічних процедур кожного клієнта супроводжує його лікар.

У клініці Анакосма є відмінне відділення реабілітації. Після операції за кожним пацієнтом закріплюється персональний лікар-реабілітолог, котрий розробляє індивідуальну програму відновлення. Вона складається з комплексу медичних та косметолог.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-