Сергій Борзов: До кінця року на Вінниччині оновлять Тульчинську об'їзну

Сергій Борзов: До кінця року на Вінниччині оновлять Тульчинську об'їзну

Укрінформ

На Вінниччині у ході реалізації програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» до кінця року оновлять Тульчинську об’їзну.

Про це з посиланням на голову ОДА Сергія Борзова повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької облдержадміністрації.

Зазначається, що наразі в області завершують ремонт 5,8 км ділянки автомобільного шляху О-02-21-08 Мазурівка-Тульчин. Як підкреслив голова Борзов, дорогу відновлюють уперше за 30 років.

«Програма Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» змінює сприйняття жителів про те, як мають ремонтуватися місцеві дороги. Найперше - це ефективність та висока якість ремонтних робіт. Також дотримання інклюзивності, адже кожен громадянин має безпечно і швидко дістатись в будь-який куточок міста або села, районного центру. Відновлення дорожнього покриття триває між населеними пунктами м. Тульчин та с. Мазурівка, а також частково через с. Марусине», - повідомив очільник області.  

Наразі дорожники розширили автошлях, влаштували нову, більш жорстку основу із щебенево-піщаної суміші, укріпленої цементом, а також нижній, верхній шар покриття з асфальтобетонної суміші. Окрім того, укріплюють узбіччя та з’їзди з дороги.

Голова ОДА зауважив, що до кінця року Тульчинська об’їзна буде оновлена.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-