Українські бренди затишку та комфорту: «Всі. Свої» проведуть маркет «Хюґе»

Українські бренди затишку та комфорту: «Всі. Свої» проведуть маркет «Хюґе»

Укрінформ

Усі знають, що хюґе — це про затишок, комфорт і стильний сучасний дім. А про що українське хюґе? 30–31 жовтня розкажуть і покажуть Всі. Свої: на Десятинній, 12 вони зберуть понад 100 локальних брендів категорії «Дім та декор». На маркеті «Хюґе» буде цілий арсенал хюґе-виробів: посуд і текстиль, м’які та дерев’яні меблі, свічки й освітлення, кухонне приладдя та канцелярські вироби.

Що шукати на маркеті

На відвідувачів маркету чекає два поверхи з товарами для дому та декору. Любителі українських речей для затишку і комфорту зможуть обрати чашки, тарілки, вази, керамічний декор, текстиль, вироби з дерева, пледи, подушки, кухонне приладдя, килими, свічки, аромати для дому, рослини, ігри, книги та сувеніри. У брендів із позначкою Visa можна буде отримати знижку 20% під час оплати карткою Visa.

Кераміку та посуд ручної роботи на маркеті презентують Morra Ceramics, Sense of ceramic, Bunny Bakeware, Jane and Mery, Empath Ceramics, Parasolya. Для тих, хто шукає хатні рослини, свічки та аромати для дому, будуть бренди GimmePlant, Mini Plant, Poetry Home, BH Candles UA, Homey decor. Поціновувачам якісного текстилю радимо звернути увагу на InsideU, MoonLinen, White Dream, «Ґушка» та Sirelis Silk. Якщо ж ви хочете потішити себе красивим декором, книгою чи настільною грою, шукайте на маркеті Osha, Home Gnome, Hyggetone, ArtHuss, Kalamar.

На маркеті працюватиме фудкорт, а в корнерах Свій. Бар та Своя Кава можна буде отримати знижку 20% під час оплати карткою Visa.

Маркет кераміки

Паралельно з маркетом «Хюґе» відбудеться й Маркет кераміки. Тут будуть керамічні та порцелянові вироби від брендів з усієї України. На окремому поверсі розташуються горнятка і кухлики, тарілки та миски, горщики та кашпо, декор і прикраси, а також інші предмети затишку і краси для дому від 40 локальних брендів.

Де? Коли? Скільки?

Маркет пройде 30–31 жовтня, в Києві, на Десятинній, 12. Купити речі для затишного дому можна буде з 10:00 до 20:00 години. Вхід вільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-