Автомобілі Volvo

Автомобілі Volvo

Укрінформ

Volvo Cars – це шведська автомобілебудівна компанія зі світовою популярністю. Транспортні засоби популярного концерну давно визнані одними з найкращих на ринку. Адже нові автомобілі Volvo мають не тільки стильний дизайн, але й лідери в галузі безпеки.

Чим Volvo приваблює своїх покупців?

Шведська компанія створює автомобілі, що поєднують у собі європейські та американські технології у конструюванні транспортних засобів. Причому шведські авто зовні схожі на інші машини, але відрізняються від них вдалою комбінацією різних способів розробок.

Купити машину Volvo необхідно тому, що автомобіль має такі переваги:

  • великий салон;

  • максимально допустима потужність двигунів;

  • комфортне керування кожної марки авто.

Крім того, машини Volvo зроблені згідно з принципом "ціна та якість" та відрізняються високою надійністю. Всі автомобілі відповідають екологічним нормам, оскільки виробник мінімізував негативний вплив на клімат. Також бренд дотримується концепції відповідального ведення та економії замкнутого простору.

Особливості автомобілів Volvo

Фахівці з Winner Auto пояснюють, що перш за все при покупці автомобіля клієнти звертають увагу на його зовнішній вигляд. А машини Volvo завжди мають попит, тому що мають унікальний скандинавський дизайн, який ви не знайдете в жодного виробника.

При цьому салон автомобіля зроблено так, щоб водій відчував максимальний комфорт. Це досягається використанням спеціальної оббивки з особливих матеріалів, які не виділяють шкідливих речовин у салон та є повністю протиалергічними.

Ще одна причина, чому багато водіїв вибирають Volvo - це легендарна безпека всіх автомобілів, що випускаються брендом. Фахівці з машинобудування систематично аналізують аварії: після аналізу покращують нові моделі таким чином, щоб життя учасників руху було збережено. З цією метою використовуються спеціальні сплави сталі. Вони еластичні спереду та більш жорсткі ближче до кінця салону. Тому у разі зіткнення удар забирає на себе передня частина машини, а основний внутрішній простір залишається неушкодженим.

Також всі моделі Volvo мають посилений захист дверей, щоб пасажири були травмовані при бічних зіткненнях. Спеціальні елементи авто поглинають енергію ударів, а надувні подушки та завіси захищають від пошкодження тулуба та голови. Більше того, у транспортних засобів є захист ззаду, що запобігає травмам шиї та хребта.

Где можно приобрести автомобиль

Автосалон Volvo пропонує купити нові машини від шведського концерну за цінами офіційного дилера. У нашому салоні представлені такі моделі:

  • XC60;

  • V60 CROSS COUNTRY;

  • XC90;

  • S60;

  • V90 CROSS COUNTRY;

  • XC40;

  • S60.

Якщо ви хочете купити автомобіль Volvo, звертайтесь в наш автосалон, щоб підібрати оптимальний варіант. Також ми проведемо тест-драйв у будь-якій зручній для вас частині міста, проконсультуємо з приводу оплати та оформлення страховки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-