Проєкт USAID презентує нову комунікаційну кампанію “Схід: Перезавантаження”

Проєкт USAID презентує нову комунікаційну кампанію “Схід: Перезавантаження”

Укрінформ

29 жовтня 2021 року Проєкт USAID “Економічна підтримка Східної України” (Проєкт USAID) презентуватиме нову комунікаційну кампанію “Схід: Перезавантаження”.

До розробки концепції та візуальних елементів кампанії “Схід: Перезавантаження” Проєкт USAID залучив жителів різних регіонів Східної України, людей різного віку та життєвого досвіду. Перезавантаження для них – це оновлення наявних ресурсів, це запуск нового способу мислення. Схід України має багату історію та культуру, високий промисловий потенціал і саме тому може стати драйвером розвитку різних економічних напрямків та галузей бізнесу, перезавантаження свідомості населення, особливо молоді. Місія Проєкту USAID – допомогти у цьому та підтримати тих, хто прагне перезавантажити своє сьогодні заради успіху та процвітання майбутнього Сходу.

Спікерами події будуть відомі політики, спортсмени, діячі культури, а також партнери та бенефіціари Проєкту USAID - успішні та натхненні представники бізнесу, які сьогодні разом з Проєктом USAID творять нову історію Сходу України та сприяють позитивним перетворенням у галузях агро та ІТ, виробництва та освіти у регіоні, Україні та світі. Усі вони поділяться своєю особистою історією шляху до успіху і перемог. Особливим гостем стане Гай Кавасакі, легенда компанії Apple, який говоритиме про підприємництво та інновації. Мотиваційні промови скажуть золоті олімпійські чемпіони Жан Беленюк та Максим Крипак, долучиться і Оксана Линів, перша жінка на посаді головного диригента Опери та філармонійного оркестру в місті Ґрац, Австрія. Ви станете свідком натхненних історій та мотиваційних виступів, що змінять ваше бачення себе та можливостей, які дарує Cхід.

У заході запланована участь Віце-прем'єр-міністра України - Міністра цифрової трансформації України, а також керівництва Міністерства розвитку громад та територій України, Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, представників Міністерства освіти та науки України та керівництва Місії USAID в Україні.

Також Проєкт USAID організує онлайн-трансляцію заходу. Долучитися до неї можна після реєстрації: https://www.cxid-ukraine.com/

Разом робимо крок у напрямку перезавантаження!

Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» розрахований на шість років. Після конфлікту на Cході України, Проєкт USAID надає можливість місцевим жителям покращувати рівень життя та розвивати бізнес у перспективних галузях економіки, а також виходити на нові ринки в Україні, Європейському Союзі (ЄС) та за їх межами. Проєкт робить особливий наголос на роботі з внутрішньо переміщеними особами (ВПО), жінками, молоддю, ромами, та іншими малопредставленими групами, щоб забезпечити їх участь в економічному успіхові регіону. За більш детальною інформацією просимо звертатися на: info_era@dai.com або відвідати сторінку Проєкту у Facebook: https://www.facebook.com/ERAUkraine.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-