Обираємо найкраще: який iPhone купити

Обираємо найкраще: який iPhone купити

Укрінформ

Apple щорічно випускає нові смартфони з більш просунутим функціоналом. Попри вихід новинок, старі версії iPhone залишаються актуальними. Тоді на якій моделі все-таки зупинитися? Пробуємо розібратися.

iPhone 13 Pro

Новий Айфон, представлений купертинівською командою в середині вересня. Молодша з Pro-версій, при цьому отримала всі фішки й сильні сторони флагмана. Ціна за модифікацію з базовим обсягом пам'яті в 128 Гб - від 39 тис. грн. У самій топової конфігурації 1 Тб пам'яті.

У гаджета три професійних об'єктиви й LiDAR-сканер, надшвидкий процесор A15 Bionic, дисплей з підтримкою ProMotion і акумулятор на 3095 мАг. Діагональ - 6,1 дюйма. 

iPhone 13 Mini

Якщо хочете відчути продуктивність надпотужного процесора і випробувати в справі оновлені алгоритми камери, але не готові викласти майже 40 тис. грн - замовляйте новий iPhone в мініверсії. Ціна смартфона - від 27 тис. грн. 

Тут два об'єктиви, але більш просунутих, ніж у гаджетів 12-го покоління. Камера може знімати з кінематографічним ефектом. Зменшений чубчик і помітно прискорений відгук екрану. Акумулятор більш місткий в порівнянні з торішньою моделлю, внаслідок чого скорочується частота зарядок.

iPhone 12

Для тих, кому хочеться купити iPhone тут і зараз, підійде базова модифікація 12-го покоління. За конфігурацію з обсягом пам'яті в 128 Гб потрібно віддати 28 тис. грн.

Смартфон працює на базі чіпа A14 Bionic, який побудований за 5-нанометровим техпроцесом. Так, A15 могутніше, але це не заважає торішньому процесору залишатися актуальним. Чипсет дозволяє гаджету обходити безліч смартфонів, в тому числі геймерських і заточених під професійну роботу.

Компактний дисплей з діагоналлю в 6,1 дюйма виконаний по OLED-технології. Важлива фішка - підтримка бездротової зарядки MagSafe. Це можливість, яку виробник показав саме у дванадцятому поколінні.

iPhone XR

Не такі дорогі варіанти теж є. Анонсований у 2018 році Apple iPhone XR зараз коштує до 22,5 тис. грн - і це за саму просунуту модифікацію. Девайс з повноекранним формфактором, діагоналлю 6,1 дюйма і слім-корпусом. Смартфон підтримує розблокування за допомогою Face ID. Місткість акумулятора відмінна - 2942 мАг. Апаратна частина дозволяє оновлювати ОС до останніх версій.

Будь-яку з представлених моделей можна вигідно замовити в інтернет-магазині Цитрус з оперативною доставкою по Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-